Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco Cluj are 15-11 în ultimii șapte ani împotriva lui Gaz Metan Mediaș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.11.2012

Gaz Metan Mediaș și U Mobitelco Cluj-Napoca se vor confrunta pentru a 27-a oară în ultimii șapte ani în baschetul masculin românesc. Cele două formații ardelene au avut o serie de întâlniri directe și în fazele superioare ale campionatului.

Scorul general este favorabil lui U Mobitelco cu 15-11. Echipa din Cluj va juca pentru prima dată împotriva lui Marcel Țenter, cel care a fost antrenorul principal al acestei formații în ultimii trei ani și a făcut parte din staff-ul tehnic de la retragerea din activitatea de jucător.

Dacă la general avantajul este de partea lui U Mobitelco, trebuie notat faptul că Gaz Metan a câștigat ultimele trei confruntări directe.

În sezonul regulat s-au consemnat 14 confruntări, iar scorul este favorabil lui U Mobitelco cu 9-5.

În playoff s-au consemnat două dueluri. Ambele au fost adjudecate de clujeni. A fost 2-1 în 2008, respectiv 3-2 în 2011. De asemenea, cele două au jucat finala mică a campionatului în ediția precedentă. Mediaș a învins cu 2-0.

În fine, în Cupa României, s-a consemnat o dublă, adjudecată de către Gaz Metan, victoriile fiind împărțite.

De notat că în ultimii doi ani au avut loc 13 dueluri directe. În această perioadă s-au consemnat șapte victorii pentru Gaz Metan și doar șase pentru U Mobitelco.

În meciurile în care Marcel Țenter a antrenat-o ca principal pe U Mobitelco Cluj împotriva lui Gaz Metan Mediaș, scorul este favorabil echipei de pe Târnava Mare cu 8-7.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!