Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

"U" Mobitelco Cluj-Napoca - Ultime noutăţi în privinţa lotului

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
17.06.2011

Zoran Krstanovic, care a evoluat în trei rânduri pentru "U" Mobitelco Cluj-Napoca, în perioada 2005/2006, 2007/2008 respectiv 2009/2011, fiind prezent pe parchet în toate cele 4 finalele disputate de U Mobitelco Cluj-Napoca, a decis să părăsească gruparea de pe malul Someşului dorind să evolueze într-un alt campionat. În schimb conducerea ardeleană a reuşit să obţină semnătura pentru sezonul următor a sportivilor Kyndall Dykes, Branko Cuic, Rob Thompson dar şi a eroului Tyler Morris. Astfel, formaţia antrenată de Marcel Ţenter va transfera cu siguranţă un pivot care să-l înlocuiască pe "Zoki".

"Asa cum am spus, ne dorim sa mentinem echipa care a avut succes si sa o facem cat mai buna. Tinand cont de acest aspect, am reusit sa il convingem pe Tyler Morris sa continue alaturi de noi. De asemenea Kyndall Dykes, Branko Cuic si Rob Thomson si-au dat acceptul de a continua, dar, din pacate, avem si o veste proasta. Lui Zoran Krstanovic(foto) trebuie sa ii multumim pentru tot ceea ce a facut pentru noi, deoarece ne va parasi. Zoki isi doreste o schimbare dupa atatia ani in Cluj, alegand sa evolueze cel mai probabil in alt campionat. Ii place extrem de mult la Cluj, din toate punctele de vedere, nu au fost probleme nici de bani, nici de echipa, nici de antrenori, este pur si simplu o suprasaturatie la care a ajuns. Speram ca va mai reveni la noi candva. - a declarat Mircea Cristescu pentru u-mobitelco.ro.

Până în acest moment gruparea "U" Mobitelco Cluj-Napoca a parafat înţelegeri în vederea următorului sezon cu Mihai SilvăşanKyndall Dykes, Branko Cuic, Rob Thompson, Paul Chetreanu şi Tyler Morris.

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    Pacat
    il asteptam sa se intoarca la Cluj oricand doreste si ii multumim pentru tot ce a facut pt "U". apropo in foto e Zoki nu Morris

    cu 12 ani în urmă (17.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    pana vine zoki
    ...doua solutii imi vin in cap: terrence roberts sau ivan zigeranovic...sau daca e sa ne aberam, ruben boumtje boumtje:) si ca bonus rickey paulding.

    cu 12 ani în urmă (17.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mokshaz :

    Dap
    Terrence ar fi ceva... Oricum, zoki e destul de "irreplaceable" :)

    cu 12 ani în urmă (17.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ferike :

    Sau??
    Buckman?? In orice caz, ne trebuie un veritabil centru, unul cu calitati ofensive excelente, iar ca valoare cel putin egala cu Zoki. Multumim Zoki si mult succes in continuare.

    cu 12 ani în urmă (18.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    e nevoie de 2 cu talie
    un pivot si o extrema de forta. mi-ar fi placut unul gen ivanovici [medias] sa-l inlocuiasca pe zoran sau de ce nu, nicoara. oricum cu sau fara el, clujul mai are nevoie de un pivot de meserie asa cum scriau si cei de mai sus. s-a simtit si in play-off nevoia asta.

    cu 12 ani în urmă (18.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    .
    din cate stiu eu cei de la medias sunt platiti foarte bine pentru campionatul nostru asa ca slabe sanse sa plece careva de bunavoie

    cu 12 ani în urmă (18.06.2011) Raspunde
  • Pitagora :

    Zoki, the best!
    Mulţumim pentru tot!

    cu 12 ani în urmă (19.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!