Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco Cluj s-a reunit în cursul zilei de vineri (03.08)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.08.2012

U Mobitelco Cluj-Napoca s-a reunit în cursul zilei de vineri (03.08) și a efectuat deja prima ședință de antrenament. Antrenorii Niksa Bavcevic și Dorin Pintea au avut la dispoziție următorii jucători:

Paul Chetreanu, Alex Pop, Sabin Faur, Octavian Crainic, Vlad Corpodean, Vlad Helgiu, Kuti Nandor, Bogdan Pogacean, Vlad Cuibus, Mihai Popa (se pregateste cu echipa) si doi jucatori americani aflati in probe, potrivit u-mobitelco.ro.

Steve Ross va participa la ședințele de antrenament începând de sâmbătă (04.08), în vreme ce Mihai Silvășan și Cătălin Baciu se află în cantonamentul echipei naționale.

Așa cum era de așteptat, deși nu a anunțat nimic oficial în acest sens, e foarte probabil ca - pe baza anunțului de mai sus, reprodus de pe site-ul oficial - Mihai Paul (aflat și el în cantonamentul echipei naționale) să nu continue alături de U Mobitelco Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!