Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco merge în sferturi.Vezi toate cele opt echipe calificate

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.09.2012

După CSȘ Giurgiu, CSM Oradea și CSU Atlassib Sibiu, U Mobitelco este cea de-a patra echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României.

Ardelenii au terminat seria I pe locul 2, cu un bilanț de 2 victorii și o înfrângere, dar au cel mai bun coeficient puncte marcate/puncte primite dintre ocupantele pozițiilor secunde din celelalte grupe.

”U”, având o serie din care a făcut parte și Dinamo București, o echipă fără jucători străini și cu români lipsiți de experiență, a marcat în cele 3 meciuri disputate 252 puncte și a primit 192, având un coeficient de 1,3125.

În seria a II-a, pe locul secund a terminat BC Mureș Tg. Mureș, dar cu 234 puncte înscrise și 209 primite, a avut un coeficient de 1.1196, cel mai mic dintre echipele eligibile pentru sferturi.

SCM Craiova, locul 2 în seria a III-a, a reușit să înscrie 221 puncte și a primit 184, având un coeficient de 1.2010.

Astfel, U Mobitelco completează tabloul format din CSȘ Giurgiu, CSM Oradea, CSU Atlassib Sibiu, CSU Ploiești, BCM U Pitești, BC Timișoara și Gaz Metan Mediaș, ultimele patru, reprezentante ale României în cupele europene, intrând în competiție abia în faza a doua.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!