Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Mobitelco s-a impus și la Timișoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.10.2012

U Mobitelco Cluj-Napoca a obținut cea de-a 4-a victorie stagională. Echipa pregătită de către Niksa Bavcevic a învins la Timișoara, pe Baschet Club din localitate, scor 89-79. Pe sferturi: 27-19, 16-23, 27-19, 19-18.

Hristo Nikolov a avut 21 puncte, Derek Wright a adăugat 21 puncte, 5 recuperări, Reinar Hallik a terminat cu 17 puncte, 6 recuperări, iar Ivan Todorovic a totalizat 10 puncte și 7 recuperări pentru Cluj. 

În replică, Dominique Archie a avut 20 puncte, 7 recuperări, Zlatko Jovanovic a terminat cu 16 puncte, 4 pase decisive, Bogdan Popescu a avut 14 puncte și 5 recuperări, iar Ivan Jelenic a terminat cu 10 puncte, 4 pase decisive pentru Timișoara.

Așadar, U Mobitelco are 4-0 la general, iar BC Timișoara ajunge la 2-2, suferind primul eșec pe teren propriu.

Revenim cu amănunte!

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ray20 :

    ...
    Nikolov e incredibil, la fel si Wright. In schimb, o mare dezamagire e Baciu.. Sper sa'si revina cat de curand, pentru ca altfel e o pierdere transferul lui, dupa parerea mea

    cu 11 ani în urmă (21.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Bavcevic
    Cel mai mare castig e antrenorul! Fara doar si poate. Nu vreau sa-l compar cu Tenter, din respect pentru ce a facut in trecut pentru U. Pana acum... jos palaria Bavcevic! Echipa asta si strainii sunt adusi de el. Cat despre Baciu... asta e valoarea lui. Mai mult nu va putea da. Eu sper sa-si revina Ivan Todorovic. Cati pasi a facut sub panou... e nepermis pentru un jucator despre care se presupune ca nu a inceput sa joace baschet luna trecuta. Si aruncarile de la linia de libere sunt dezastru.

    cu 11 ani în urmă (21.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca eminemsc''U'' :

    U
    intr-adevar... nikolov mi se pare cel mai complet jucator din tara, fara sa vreau sa aupar pe nimeni. am urmarit toate evolutiile lui din acest sezon: are de toate... patrundere, slam-dunk, recuperare, 3 puncte... super jucator, cat despre wright e o surpriza placuta si sper sa o tina tot asa. Haide ''U''

    cu 11 ani în urmă (21.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    "U"
    super nikolov. stiam de el ca e un jucator bun, m-a surpins placut ca a ales sa joace la noi. wright e un pg bun, asta a fost problema noastra majora ani de-a randul. oricum o sa avem optiuni suplimentare cu silva, morris si ross. baciu mi se pare greoi si iesit din forma, dar cu bavcevic antrenor e posibil sa isi revina. plus ca cu bavcevic si juniorii vor creste mult. haide "U"!!!

    cu 11 ani în urmă (21.10.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    faulturi tehnice
    Imi spune si mie cineva din Timisoara, care-a fost la sala, ce-a fost cu atatea faulturi tehnice (unul chiar dat la ambele banci simultan)? E o noua forma de auto-finantare a federatiei? Recunosc ca m-a umflat rasul (amar, ce-i drept) cand l-am vazut pe Grigoras cum ii alinia meticulos pe oficialii celor doua echipe pe banca (probabil in litera regulamentului) desfiintandu-le culcusul din linia a doua in conditiile in care altor echipe le permite sistematic doi oficiali in picioare :(

    cu 11 ani în urmă (21.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Titel
    Pai dupa mintea extrem de inhusta si limitata a acestor manelisti ai fluierului poti sa iei tehnic si cand ceri Time-out.... Oricum au fost penibili si cu mutatul staff-ului, in loc sa lase meciul sa se desfasoare au preferat sa devina eroi principali..... In Serbia sau in Grecia acesti manelisti ieftini ar fi fost de mult hrana pentru viermi.... asa se intampla cand noi suporterii nu ne ocupam intens de dresarea lor, dresare nonviolenta dar in urma careia acesti sclavi ai prostiei sa invete ca meciurile trebuie arbitrate cu cap si cel mai bun trebuie sa castige! Am explicat odata unei paiate dinastea cu fluier ca mi se rupe cine castiga atata timp cat meciul are loc in sala si ei nu sunt personajele principale ale evenimentului!!! fluierand strict la obiect!

    cu 11 ani în urmă (21.10.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    frumoasa echipa
    Salutare... multe felicitari Clujului. Pe mine m-au impresionat acesti jucatori. Nu stiu in ce masura modul in care ei joaca este orchestratia lui Bavcevic, in schimb imi place foarte mult stilul de baschet practicat de Cluj. Totusi cred ca Timisoara azi s-a predat foarte usor, si nu in sens sportiv. Am senzatia ca au incercat da castige acest meci folosind tertipuri de genul enervarea adversarului, a arbitrilor, comentand la orice decizie, jucand mai mult pentru faulturi si nu pentru finalizare... etc. Cred ca daca isi vedeau de baschet aveau sanse sa stranga scorul, insa au ales sa joace un baschet urat, de tipul "win... no matter how". Iar baschetul cred ca este unul din cele mai fair sporturi, greu il poti insela... Iar Timisoara asta a incercat azi, si cred ca acum regreta, mai ales ca au tot ce le trebuie sa invinga orice echipa din Romania, dar azi au ales sa nu joace baschet. Cat despre ce a fost in sala... o atmosfera anosta in care suporterii au inteles perfect ca au venit sa vada baschet si nu au primit asa ceva decat din partea Clujului. Felicitari Cluj si tineti-o tot asa, iar Timisoara... trezirea ca aveti treaba ;)

    cu 11 ani în urmă (21.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!