Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ucraina - Zoran Krstanovic a semnat cu Kryvbasbasket

Adrian Micinic

Adrian Micinic
31.08.2012

Zoran Krstanovic a semnat cu Kryvbasbasket, din Ucraina, informeaza site-ul u-mobitelco.ro. Baschetbalistul ex-iugoslav se afla la primul angajament in spatiul ex-sovietic.

Practic baschetbalistul in varsta de 30 ani va fi adversarul lui Kyndall Dykes. Americanul a parasit pe U Mobitelco Cluj cu destinatia Hoverla. Krstanovic a castigat un titlu de campion al Romaniei si a jucat alte trei finale, parasind Divizia A la capatul unui sezon in care a fost unul dintre cel mai bine platiti jucatori de baschet din Romania.

In sezonul 2011/12, Zoran a avut medii de 21 puncte, 8.4 recuperari si 1.3 pase decisive in 32.3 minute pe parcursul celor 36 meciuri jucate in Divizia A. De asemenea, a bifat cinci prezente in EuroChallenge, avand 16.4 puncte si 7.6 recuperari pe meci.

De-a lungul carierei, Krstanovic a jucat pentru Jedinstvo (Serbia), Sopron (Ungaria) si Groningen (Olanda).

In sezonul 2011/12, Kryvbasbasket a ocupat locul al 10-lea, avand 15 victorii si 24 infrangeri, ratand calificarea in playoff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!