Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ultimele noutăţi de la BCM U Piteşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.07.2011

În urmă cu o săptămână George Ziguli anunța faptul că BCM U Pitești se află în negoicieri cu doi jucători străini, iar obiectivul formației argeșene în următorul sezon este o clasare în primele şase echipe. De asemenea, fostul jucător al echipei CSU Sibiu, Octavian Popa Calotă va semna un contract cu gruparea din Trivale pentru ediţia 2011/2012 a Diviziei A masculine de baschet.

Conform ultimelor veşti dinspre Piteşti, relatate de curier.ro, reunirea va avea loc pe 5 august, însă până pe 20 iulie conducerea clubului doreşte să contureze întreaga componenţă a lotului. Argeşenii au contactat o mare parte din sportivii care au evoluat în sezonul trecut la Piteşti, majoritatea fiind de acord să continue la BCM.

Directorul tehnic George Ziguli susţine faptul că bugetul echipei pentru sezonul următor este asigurat în mare parte. De asemenea acesta afirmă că o mare parte din bani se află deja în visteria clubului, însă chiar şi aşa oficialul argeşean va cauta şi alţi posibili sponsori care sunt dispuşi să susţină BCM U Piteşti în noul sezon competiţional.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!