Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Un jucător de la Partizan Belgrad depistat pozitiv cu COVID-19

Un jucător de la Partizan Belgrad depistat pozitiv cu COVID-19

Partizan Belgrad a anunțat faptul că Nikola Jankovic a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Baschetbalistul a disputat de curând un meci amical, meci la care s-au aflat în tribune superstarul NBA Nikola Jokic și tenismenul Novak Djokovic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportando (@sportando) on

Conform informațiilor oferite de clubul din capitala Serbiei, baschetbalistul este asimptomatic și în momentul de față se află în izolare. 

Jankovic are 26 de ani, o înălțime de 2.06 m și evoluează pe poziția de pivot. În stagiunea 2019/2020 acesta a jucat 16 meciuri la nivel de EuroCup și a adunat medii statistice de 5,3 puncte și 3,5 recuperări. De asemenea, Jankovic și Partizan Belgrad au participat și în liga ABA, competiție în care pivotul sârb a adunat medii statistice de 7,3 puncte și 3 recuperări pentru un indice de 8 unități la eficiență.

*foto: aba-liga.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!