Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ungaria – Darko Balaban, MVP-ul ultimei etape

Paul Olar

Paul Olar
06.04.2015

Darko Balaban s-a bucurat de o etapă deosebit de productivă săptămâna trecută. Legitimat în Ungaria, fostul jucător al lui BC Mureș a contribuit din plin la succesul repurtat de Szedeak, în disputa cu PVSK Pannon.

Scorul final al partidei a fost  103-85, iar centrul ex-iugoslav a petrecut pe parchet 34 de minute. În această perioadă, ex-mureșeanul a izbutit 15/23 din interiorul semicercului, respectiv 2/4 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 32 de puncte.

Totodată, Balaban a contabilizat 9 recuperări  și 5 pase decisive, statisticile sale formând un indice al eficienței de 32. La Szedeak a evoluat și Andrija Ciric, de asemenea fost component al lui BC Mureș. Extrema a reușit 8 puncte și  4 recuperări, în 18 minute petrecute pe parchet.

În runda următoare, Balaban și Ciric dau piept cu Kormed. Încleștarea va avea loc în data de 8 aprilie.

*Foto: bb1.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!