Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ungaria - Doi foști mureșeni au ajuns la Szeged

Paul Olar

Paul Olar
02.10.2014

Formația maghiară Szeged va beneficia în noul sezon de aportul a doi baschetbaliști cunoscuți de publicul din România. Mai exact, în Ungaria își vor continua carierele  Andrija Ciric (Foto) și Darko Balaban.

Cei doi au activat ca jucători ai lui BC Mureș. Primul sportiv amintit a debutat pe pământ românesc în 2012, strângând de-a lungul carierei 46 de prezențe în campionat. Drept urmare, sârbul a contabilizat medii de 14.1 puncte, 3.0 recuperări și 1.5 pase decisive. Totodată, Ciric se mândrește cu 4 apariții în Cupa României.

De cealaltă parte, Balaban a bifat doar 14 meciuri în Liga Națională, remarcându-se cu următoarele statistici: 5.1 puncte, 4.2  recuperări, 0.6 capace și 0.2 pase decisive. Mai mult, pivotul a fost desemnat de către site-ul nostru MVP al etapei secunde din stagiunea 2011/2012. După aventura în “Junglă”, Darko s-a transferat în Macedonia.

Szeged, gruparea al cărei vestiar este împărțit de Ciric și Balaban, va debuta curând în competiție cu un duel împotriva lui Szolnok.

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!