Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ungaria – Perry Petty a semnat cu Szolnok

Paul Olar

Paul Olar
08.11.2014

 

Szolnoki Olajbanyasz și-a întărit lotul cu un baschetbalist ce a impresionat în Liga Națională. Este vorba de Perry Petty, care sosește de la Virtus Roma.

Născut pe 5 august 1988, jucătorul măsoară 1.85 m și cântărește 86 de kg. El a evoluat la CSȘ Giurgiu în sezonul 2012/2013, strângând medii de 20.8 puncte, 6.4 recuperări, 4.9 pase decisive și 2.1 intercepții.

Pe lângă selecția la All Star Game, americanul a stabilit diverse recorduri stagionale pentru puncte marcate, respectiv eficiență. Ulterior, Petty a ajuns la Tsmoki Minsk, formație alături de care a prins minute în EuroChallenge.De asemenea, fundașul de peste ocean a mai trecut pe la Trotamundos (Venezuela), Virtus Acea sau VL Pesaro (Italia).

Chiar dacă maghiarii au semnat actele, există câteva semne de întrebare cu privire la activitatea lui Perry. Szolnok nu îl va putea folosi pe sportiv decât în fazele superioare ale EuroCup, datorită faptului că acesta a fost deja legitimat de către Virtus.

Szolnoki face parte din grupa D a EuroCup, acolo unde se duelează cu Khimki Moscova, Beșiktaș Istanbul, Union Olimpija Ljubljana, Zenit Sankt Petersburg și VEF Riga.

*Foto: www.basketuniverso.it

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!