Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Uros Petrovic: „Trebuie să lucrăm mult la fiecare antrenament, să ne ascultăm antrenorul și cred că acesta este modul în care putem să ne îmbunătățim jocul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.02.2016

Uros Petrovic, noua achizție a lui Gaz Metan Mediaș, a oferit prima declarație de când a venit la echipa de pe Târnava Mare. Într-o declarație pentru csgazmetan.com, sportivul sârb a vorbit despre modalitatea în care formația condusă de Mihai Popa își poate îndrepta jocul dar și despre importanța meciului cu Dinamo din ultima etapă a fazei I din sezonul regulat:

„Avem obligația de a juca mult mai bine în faza a doua pentru a începe să câștigăm meciuri importante, în special cele de pe teren propriu. Trebuie să lucrăm mult la fiecare antrenament, să ne ascultăm antrenorul și cred că acesta este modul în care putem să ne îmbunătățim jocul. Următorul meci este unul foarte important și va fi minunat dacă vom reuși să îl câștigăm. Trebuie să începem cu încredere faza a doua.”

Uros Petrovic  a sosit la Mediaș după ce a evoluat în Macedeonia în prima partea a sezonului. El nu a debutat la Gaz Metan în meciul cu CSM CSU Oradea din cauza unei contracturi la spate și cel mai probabil va juca pentru prima dată în România în meciul cu Dinamo.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!