Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Uros Velickovic: "Vom lupta cu greu pentru a asigura prima victorie"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
20.10.2012

uros velickovicCSU Sibiu a înregistrat în etapa a treia a Ligii Naționale de baschet masculin al treilea rezulat negativ, cedând în fața celor de la CSM Oradea cu scorul de 67-58. Unul dintre jucătorii importanți ai Sibiului în acest început de campionat a fost Uros Velickovic, sârbul adus în această vară de la BCM U Pitești. CSU Sibiu va întâlni BCM U Pitești chiar în următoarea etapă a campionatului.

Baschetbalistul ardelenilor a declarat pentru Total Baschet că echipa va lupta cu greu pentru a asigura prima victorie în fața propriilor fani.

Situația la echipă este una normală. Avem un program greu la începutul acestui sezon, dar campionatul este lung și avem multe meciuri de jucat. Meciul contra Piteștiului va fi unul greu. Vom lupta cu greu pentru a asigura prima victorie în fața fanilor noștri. Pitești are o echipă bună și joacă bine. Obiectivele noastre pentru acest sezon sunt să ajungem în Play-Off și cât mai sus în Cupa României.

În etapa a patra a Ligii Națioanle de baschet masculin, CSU Sibiu va întâlni pe teren propriu câștigătoarea Cupei și a SuperCupei României, BCM U Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!