Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Va ”sparge gheața” Craiova lui București?

Costin Marinescu

Costin Marinescu
23.11.2012

Arena de Baschet
sâmbătă, 24 noiembrie
ora 18:00
  Fișa meciului  

SCM U Craiova caută sâmbătă, 24 noiembrie, prima victorie din istorie în fața CSM București. ”Oltenii” nu au învins în niciuna dintre cele 9 partide oficiale disputate din 2009 până în present.

Gazdele meciului, CSM București, vin după 4 victorii consecutive, cea mai răsunătoare fiind repuratată chiar etapa trecută, în ”Jungla” de la Tg. Mureș, scor 93 – 75. Bucureștenii au un bilanț de 6 victorii și 2 înfrângeri și ocupă locul 5 în clasament, la egalitate de puncte cu toate echipele de pe locurile 3 – 7, inclusiv cu Craiova.

Echipa lui Andelko Mandic este pe locul 7 în ierarhia LNBM și vine tot după o victorie, 77 – 66 în fața celor de la BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc. Craiova a avut un program mai lejer în prima jumătate a turului, greul, adică partide cu BC Timișoara, U Mobitelco, Gaz Metan Mediaș sau CSU Ploiești, urmând în următoarele 4 săptămâni.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă format din Marius Ciulin, Mircea Șerban și Bogdan Podar, iar comisar va fi Florin Băloșescu.

3 comentarii la aceasta stire:
  • geox :

    SPARTUL GHETII
    Posibil ca de aceasta data CRAIOVENI sa sparga chiar gheata dar daca arbitrul SERBAN va fluiera aiure ca la meciul tg mures craiova ma indoiesc ca vor avea sorti de izbinda ca acest arbitru fluiera asa de aiurea de multe ori ca te uimeste cum mai fluiera la masculin caci atunci cind a fost propus la promovare stiu bine ca am zis celui care-l recomanda ca sa il mai tina inca un an cel putin noroc cu CIULIN ca-i acolo ca altminteri nu stiu ce va iesi

    cu 11 ani în urmă (23.11.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    @geox
    Ce bine ar fi daca ai invata limba romana !

    cu 11 ani în urmă (23.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    @geox
    CSM București chiar nu poate să câștige pe bune acest meci după părerea ta? Au bătut pe Asesoft, vin după o victorie la 20 puncte la Târgu-Mureș (echipă care avea 6 victorii consecutive și tocmai bătuseră pe Craiova). Au jucat prelungiri la Mediaș. Au patru victorii consecutive. Neînvinși pe teren propriu în acest sezon (și anul trecut au fost redutabili acasă). Eu cred că sunt argumente și în favoarea bucureștenilor înaintea acestui meci.

    cu 11 ani în urmă (23.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!