Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Valentin Nica: "Am dat o lecţie de baschet, dar şi de viaţă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.06.2011

"U" Mobitelco Cluj-Napoca a devenit marţi seară campioană naţională după o pauză de 15 ani, învingând pe teren propriu echipa campioană en-titre, CSU Ploieşti. Într-o declaraţie acordată site-ului u-mobitelco.ro, investitorul formaţiei clujene, Valentin Nica, a declarat faptul că  această performanţă este un vis împlinit, o satisfacţie deosebită.

Este un vis împlinit, o satisfacţie deosebită, le mulţumesc clujenilor şi echipei care a dat o lecţie de baschet, dar şi de viaţă. Vreau să le mulţumesc familiei mele, care mă suportă de ani de zile cu această pasiune. Această reuşită o dedicăm fostului manager Nicolae Ienac care nu mai este printre noi.

Foto: u-mobitelco.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    lectie?
    Sa fim seriosi: numai lectie de baschet nu se poate numi jocul vostru, cu atatia jucatori experimentati! As zice ca , mai degraba, o lectie a dat tuturor echipa tanara si neexperimentata a Asesoftului. Felicitari pentru titlu si mai discutam peste alti 15 ani!

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    corect
    Un baschet de locurile 8-9 arătat de ambele echipe în cam toate meciurile finalei. O echipă mai atentă bătea Clujul fără probleme, două dintre meciurile din Sala Horia Demian fiind la limită. Nu e în regulă pentru baschetul românesc dacă iese campioană o echipă care se bazează pe maxim 8 jucători, intre care Fometescu a jucat 3 minute, ca boxerii, Thomson e modest rău, iar de Chetreanu nu mai zic... Oricum, baftă Cluj în cupa orașelor târguri!

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    oare?
    Ce am vazut in acest ultim meci numai lectie de baschet nu a fost . Am vazut 2 echipe care s-au chinuit tot meciul sa marcheze , 2 echipe care au facut greseli CU CARUL ( pasi, pase gresite, mingii pierdute - mai bine zis scapate ) si care nu au aratat sau demonstrat ca pot reprezenta cu brio baschetul romanesc la confruntarile cu alte tari. Dar asta e daca acest campionat s-a transformat in campionatul altora si nu al romanilor. Amandoua echipele au loturi subtiri , sunt sportivi care nu intra de loc in teren la meciuri si daca ies titularii nu se pot adapta cerintelor unui joc in forta . Deci lectia cu baschetul lasati-o pe alta data , ca acum ..........nu a fost.

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca eminemsc''U'' :

    @mmstoica
    mimi, de ce nu a ajuns o echipa mai modesta sa bata clujul. pt ca nu are cum. de ce nu i-a batut nimeni in campionat acasa decat ploiestenii... cu greu. toata lumea stie ca emotiile au fost mari si de o parte si de alta. itr-adevar meciul a fost slab si nu a fost nici o demonstratie de baschet din partea nici uneia dintre echipe dar tot cele 2 sunt cele mai bune din tara. au demonstrat-o in campionat si in play-off.

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!