Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Valentin Nica: "U Mobitelco joacă în EuroChallenge pentru prosperitatea sportului românesc"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.06.2011

U Mobitelco Cluj Napoca, echipa ce a câştigat în acest sezon titlul de campioană a României la baschet masculin, a decis să se înscrie în FIBA EuroChallenge.

Valentin Nica, preşedintele clubului campion, a explicat, pentru site-ul oficial al formaţiei că decizia de a evolua în cea de-a treia competiţie europeană ca valoare, a fost luată pentru prosperitatea sportului românesc şi doreşte ca toată comunitatea să fie alături de echipă.

"Pentru prosperitatea sportului românesc şi baschetului în Cluj, am decis, prin eforturi speciale, să ne înscriem în cupa EuroChallenge unde sperăm să facem o figură foarte frumoasă. Ne dorim ca toată comunitatea să fie alături de noi şi să sprijine aceste demersuri", a declarat Nica

FIBA EuroChallenge este singura competiţie continentală rezervată echipelor de club masculine organizată de către FIBA Europe. Aceasta este considerată cea de-a 3-a întrecere de pe bătrânul continent ca valoare dar este singura accesibilă echipelor româneşti în condiţiile în care baschetul din ţara noastră nu are statut profesionist.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    ...
    Am mai auzit o data de asta , imi explica si mie cineva , cum nu are statut profesionist? :D ms anticipat

    cu 12 ani în urmă (15.06.2011) Raspunde
  • alex_cj :

    @suporterbaschet
    statut profesionist este doar daca exista o liga profesionista de baschet afiliata ULEB. la noi liga tine de federatie.

    cu 12 ani în urmă (16.06.2011) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    pompos
    Foarte pompoasa declaratia cu prosperitatea baschetului :). Au mai fost si altii pe acolo si nu s-au batut atata cu pumnul in piept.

    cu 12 ani în urmă (16.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    @suporteru lu peste
    Parca ii un remix nu? ;)

    cu 12 ani în urmă (16.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!