Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VanderMeer: "Mediaş m-a adus ca să-i ajut să câştige campionatul, însă nu o puteam face de pe bancă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.12.2011

Scott VanderMeer a fost primul jucător ce a decis să părăsească pe CS Gaz Metan Mediaş, la finele turului Diviziei A masculine de baschet. Sportivul a fost nemulţumit de minutele acordate pe parcursul sezonului şi a anunţat conducerea încă de la sfârşitul lunii noiembrie. Pivotul în vârstă de 25 de ani a evoluat în 10 partide pentru echipa sa. El a fost folosit 15 minute per meci, timp în care a izbutit să înscrie 9.5 puncte şi să recupereze 5.5 mingi pentru un index de 14 unităţi la eficienţă.

Total Baschet l-a contactat pe jucătorul american care ne-a declarat că s-a simţit foarte bine la Mediaş, iar singurele probleme au fost legate de numărul de minute acordate.

Am părăsit Mediaş pentru simplul fapt că eu doream să joc 25-30 de minute pe meci, la fel ca şi ceilalţi jucători străini, însă indiferend ce eu făceam acest lucru nu se întâmpla. Nu a avut nimic de-a face cu clubul, antrenorii sau jucătorii. A fost vorba doar despre mine şi minutele acordate. Ei m-au adus ca să-i ajut să câştige campionatul însă e foarte greu să fac acest lucru stând pe bancă. Au aceeaşi echipă de 3 ani şi a fost greu să obţin mai multe minute pe parcursul jocului. Antrenorul a jucat cu cine a crezut că merită să joace şi aşa a fost. Nu am resentimente. Dacă o echipă mă doreşte şi se află într-o situaţie bună atunci da, aş accepta să mă întorc în România. Perioada petrecută în Mediaş a fost bună. Am întâlnit nişte persoane foarte plăcute şi am devenit prieten cu alţi jucători, români, strâini şi persoane din staff. Managerul şi cei din jur erau prietenii mei şi m-au făcut să râd zi de zi. Îmi va fi dor de ei. Toată lumea din Mediaş m-a tratat bine.

Referitor la episodul din partida cu CSU Ploieşti, Scott afirmă că nu acel moment i-a tras în jos şă că este o greşeală "care se poate întâmpla oricui".

Toată lumea afirmă că datorită partidei cu CSU Ploieşti echipa merge în jos. Însă a fost o greşeală care se poate întâmpla oricui. Nu a fost doar greşeala antrenorului, ci a întregii echipe. Am decis, la sfârşitul lunii noiembrie, că în pauza de Crăciun voi părăsi pe Mediaş darotiră numărului mic de minute acordate. Nu ştiam că alţi jucători de la echipă încearcă să plece. Echipa şi eu am ajuns la o înţelegere amiabilă ca eu să părăsesc echipa. Am dat mâna şi am părăsit Mediaşul în postura de prieteni. Am semnat înţelegerea de reziliere a contactului şi am făcut totul ca la carte. Le doresc multă baftă în Divizia A şi sunt sigur că încă mai păstrează şanse să câştige campionatul fără mine.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    Scott
    Fata de Dragusin avea constanta in evolutii, arunca mai bine de la linia de pedeapsa, si nu avea problemele de atitudine ale lui Ionut

    cu 12 ani în urmă (30.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!