Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vasile Ștefan: “Este foarte greu să revenim de la 2-0”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
01.05.2014

Gorjenii primesc la finalul acestei săptămâni vizita echipei CSU Asesoft Ploieşti pentru a disputa meciuri 3 şi 4 din play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Lupta pentru calificarea în semifinale are loc data de 2, respectiv 3 mai în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu.  Echipa condusă de Vladimir Arnautovic conduce după primele două partide cu scorul de 2-0, iar în cazul în care ploieştenii vor câştiga si meciul trei, partida programată sâmbătă nu va mai avea loc.

Vasile Ștefan, fundaşul echipei Energia Rovinari a vorbit pentru Total Baschet despre următoarele confruntări:

Partidele ce urmează sunt decisive pentru noi şi sunt mai grele decât cele de până acum deoarece avem accidentaţi, o serie de jucători importanţi. Sperăm să căştigăm cel puţin un meci acasă, însă va fi foarte greu în condiţiile acestea. Terenul propriu, şi mai ales publicul, constituie un avantaj pentru noi, dar este foarte greu să revenim de la 2-0, deşi am demonstrat că putem juca de la egal la egal cu orice echipă din ligă”, a declarat baschetbalistul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!