Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vasile Ştefan şi-a încheiat contractul cu CSM Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.05.2012

Oficialii echipei CSM Oradea au început negocierile pentru stabilirea lotului cu care vor aborda sezonul următor. În momentul de faţă 6 jucători, Bogdan Ţibîrnă, Laszlo Lazar, Hora Hoira, Andrei Pascu, Rareş Pasca, Rolland Torok şi Silviu Lupusavei, au contract şi pentru sezonul următor.

În ceea ce priveşte capitolul plecări îl putem menţiona pe Vasile Ştefan, care a părăsit formaţia de pe malul Crişului Repede. Şerban Sere ne-a declarat că nu există un motiv anume pentru care s-a renunţat la sportivul originar din Râmnicu Vâlcea.

Nu există un motiv anume pentru care am renunţat la Ştefan Vasile. Pur şi simplu aşa este viaţa, uneori trebuie să închei un capitol. Îi mulţumesc lui Vasile pentru munca care a depus-o la Oradea, pentru că este un jucător muncitor şi îi doresc mult succes la următoarea sa echipă.

Întrebat cand se vor cunoaşte ultimele noutăţi ale formaţiei orădene, managerul bihorenilor a răspuns că în maxim două săptămâni.

Suntem în negocieri cu mai mulţi jucători. Deocamdată nu vă pot spune nimic cert pentru că nu am semnat contractele. Cel mai probabil peste două săptămâni vă vom putea spune noile achiziţii din lot.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Doroftei :

    sper...
    speram sa fie Pasca cel care pleaca....din pacate nu este :(. Lasa-ne Rares Pasca

    cu 11 ani în urmă (01.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!