Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Velickovic: ”Iubesc Gazul”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
21.01.2011

Uros Velickovic nu a apucat să evolueze împotriva fostei sale echipe, deoarece avea pneumonie când Gazul a jucat cu BC Timișoara. De altfel, doar Rade Dzambic, revenit între timp pe Bega, a apucat să joace, cât a fost la CSM Bucureşti, împotriva “alb-violeților”. Milos Pesic a făcut cale întoarsă chiar înaintea deplasării lui “U” în Banat.

La meciul din tur am fost bolnav, acum sper să nu pățesc nimic. Meciul de sâmbătă este unul obișnuit pentru mine, am amintiri frumoase de la Timişoara, dar acum iubesc Gazul. Aproape au refăcut gaşca din sezonul trecut, joacă mai bine decât în prima parte a campionatului, dar nu m-a speriat victoria lor cu BC Mureş, formaţie care s-a reunit târziu şi nu şi-a intrat în formă”, a declarat Velickovic.

Sârbul le urează noroc timișorenilor în cursa pentru prinderea play-off-ului, dar doar după meciul direct. ”Pot ajunge în play-off, dacă bat tot pe teren propriu şi strâng nişte victorii în deplasare, dar nu cu noi. Mie îmi place să câştig. Nu mă gândesc că suntem lideri, nu simțim presiune, presiunea este să fim pe primul loc la final”, a conchis Velickovic. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara savagedanyro :

    ...rade
    asa zicea si rade inainte sa vina inapoi :)

    cu 13 ani în urmă (21.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!