Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Verdict dur în cazul lui Andrei Mandache

Verdict dur în cazul lui Andrei Mandache

Miercuri, 27 noiembrie, au fost programate patru partide din runda a doua a Cupei României. Unul dintre cele mai disputate dueluri a fost cel dintre CSA Steaua București și CSO Voluntari, încheiat cu scorul de 92-87 pentru gazde.

Chiar dacă elevii lui Cătălin Burlacu au obținut victoria și pornesc cu prima șansă de a se califica mai departe, lucrurile nu stau bine pentru trupa din Capitală. Andrei Mandache, principalul român al Stelei, a suferit o accidentare gravă și va sta departe de teren pentru o perioadă de cel puțin șase săptămâni.

Conform informațiilor de care dispunem, Mandache a fost diagnosticat cu disjuncție acromio-claviculară, însă astăzi a făcut un nou RMN pentru detalii mai amănunțite. Deocamdată nu știm rezultatele celui de-al doilea RMN.

Cert este că în cazul în care verdictul rămâne cel inițial, veteranul Stelei nu va putea juca în următoarea lună și jumătate. Aceasta este o lovitură dificilă pentru formația militară care se luptă pentru accederea în Top 6.

În acest sezon, Andrei Mandache are medii de 8.0 puncte, 2.0 intercepții, 1.7 recuperări și 1.6 pase decisive.

Pe această cale îi dorim baschetbalistului român o recuperare cât mai rapidă și sperăm să îl vedem pe teren cât mai curând!

*foto: Steaua TV

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!