Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vicecampionii de la BC Timişoara şi-au prezentat lotul pentru noul sezon

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.08.2012

foto: banatsport.ro

Vicecampioana în exerciţiu, BC Timişoara şi-a prezentat lotul cu care va aborda sezonul 2012-2013. Într-un cadru select, în faţa fanilor, dar şi a autorităţilor locale, alb-violeţii au adus rând pe rând în faţa asistenţei jucătorii care vor îmbrăca în acest sezon maioul echipei.

Ochii au fost atintiţi în primul rând asupra noilor achiziţii: Delvon Johnson, Marco Djerasimovic, Andrei Căpuşan, Adam Solazzo, dar şi tinerii Georgian Păun şi Horia Cristean. Singurul absent a fost Dragoş Andrei, plecat la lotul naţional.

Bănăţenii au anunţat prin vocea preşedintelui Leontin de Maio şi obiectivul pentru sezonul viitor: titlul! Timişorenii s-au declarat mulţumiţi de lotul pe care îi au la dispoziţie, în condiţiile în care vor lupta din nou pe trei fronturi: campionat, Cupă şi EuroChallenge.

Bănăţenii vor începe de astăzi antrenamentele şi se vor pregăti câteva zile la Timişoara după care vor participa la un turneu la Belgrad. Până la debutul sezonului, alb-violeţii vor mai participa şi la Cupa Timişoara, competiţia de casă a Leilor din Banat şi care va avea loc la sfârşitul lunii septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!