Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victor Legoșin trece la SCM Timișoara

Victor Legoșin trece la SCM Timișoara

SCM Timișoara a anunțat joi, 8 iunie, primul jucător nou din lotul pentru sezonul 2023/2024. Bănățenii au adus un sportiv care a evoluat la CSM Focșani.

Moldoveanul Victor Legoșin va face parte din echipa alb-violetă în următoarea stagiune, acesta ajutând-o pe CSM Focșani în 21 de partide în sezonul 2022/2023 din Liga Națională.

Alături de vrânceni, noua extremă a Timișoarei a adunat medii de 4.6 puncte, 2.3 recuperări și 0.4 intercepții în 16 minute pe meci, perioadă în care a avut 46% la două puncte și 32% din spatele arcului de cerc. El a jucat primul meci pentru Focșani în ultimele zile ale anului 2022.

Legoșin este eligibil ca și autohton, având pașaport românesc. Sportivul în vârstă de 23 de ani a jucat pentru naționala Republicii Moldova atât la nivel juvenil, cât și la seniori.

SCM Timișoara a anunțat până în prezent păstrarea autohtonilor Laci Lazar, Edward Petrescu și Antonio Năsturescu, precum și cooptarea lui Milos Pesic în staff-ul tehnic.

*foto: Facebook CSM Focșani 2007 oficial

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!