Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victor Petrache a semnat cu SCM U Craiova

Victor Petrache a semnat cu SCM U Craiova

SCM U Craiova a oficializat transferul lui Victor Petrache, trecere anunțată în exclusivitate de totalbaschet. Victor Petrache a debutat în Liga Națională pentru Steaua și a strâns 27 de meciuri în ultima ediție de campionat.

Tânărul român a adunat în sezonul LNBM 2018-2019 medii de 8:28 minute, 1,7 puncte, 0,6 recuperări, 0,5 assist-uri și 1,6 eficiență. În Grupa Galbenă el a strâns la 9:06 minute, cu 3.6 puncte pe meci, iar în play-off a jucat 13:47 minute pe partidă, cu 1,9 puncte. În această vară, Victor Petrache a fost component al naționalei de 3X3 a României.

El a avut și un mesaj pentru fanii olteni: 

 

🏀 Proaspat transferat la echipa,Victor este nerabdator sa joace in Sala Polivalenta. Pana la startul primului meci oficial,acesta deja si-a inceput pregatirea si transmite un mesaj de pe terenul de baschet tuturor suporterilor💙

Posted by Universitatea Craiova Baschet Fans on Tuesday, August 20, 2019

La Craiova, Petrache va fi din nou coleg cu Dragoș Diculescu, după ce și acesta a făcut pasul spre Craiova. Cei doi au fost colegi la CSM Steaua, în sezonul 2017/2018, înainte ca Diculescu să meargă la SCM Timișoara. De asemenea, din rotația U23 a oltenilor mai face parte și Ionuț Berceanu. Amedeo Casale a suferit o accidentare gravă în cantonamentul naționalei României și va fi indisponibil timp de șase luni, astfel încât situația lui este incertă.

Reamintim că SCM U Craiova i-a mai transferat în această vară pe Bogdan Țîbîrnă, Monyea Pratt, Tyler Laser, Omari Gudul, Nikolay Stoyanov și Russell Byrd și i-a reconfirmat pe Porter Troupe și antrenorul Aco Todorov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!