Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victor Sanders, legat de revenirea în România: „Nu credeam că mă voi mai întoarce”

Victor Sanders, legat de revenirea în România: „Nu credeam că mă voi mai întoarce”

BC CSU Sibiu va primi astăzi, 1 noiembrie, vizita lui Anwil Wloclawek, câștigătoarea FIBA Europe Cup din sezonul 2022-2023. Meciul face parte din runda a treia a actualei stagiuni din aceeași competiție, iar ambele formații au câte două înfrângeri.

Cel mai bun jucător al polonezilor este Victor Sanders, baschetbalist care a început ediția precedentă la U-BT Cluj-Napoca, însă staff-ul alb-negrilor a renunțat la el, iar americanul a ajuns la Anwil.

Sanders a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru în care a răspuns scurt la câteva întrebări, oferind și câteva detalii subtile legate de plecarea sa din România:

Te-ai întors în România. Cum te simți?

Nu credeam că mă voi mai întoarce aici. Am avut o experiență proastă.

Vă așteaptă un meci împotriva Sibiului. Care sunt așteptările tale?

Mă aștept ca echipa să joace cu energie și cu concentrare maximă.

În campionatul Poloniei, ați început excelent, dar în FIBA Europe Cup ați adunat două înfrângeri la limită. Care este mentalitatea voastră pe mai departe?

Luăm fiecare meci la rând. Nu putem schimba trecutul, putem doar să controlăm ceea ce putem controla și aici mă refer la următorul joc.

La Anwil evoluezi excelent, fiind numit MVP-ul echipei în ultimele luni. Cum ai reușit să te adaptezi atât de rapid?

M-am adaptat fiindcă antrenorul crede în mine și eu cred în el și în tot ce facem. Astfel pot evolua cu mintea clară și cu o idee clară legată de ce vrea antrenorul de la mine și de la coechipierii mei. Asta mi-a lipsit în Cluj așa că faptul că am venit aici într-un loc în care sunt dorit, nu doar tolerat, a făcut toată diferența.

Care sunt obiectivele tale pentru acest sezon?

Obiectivele pentru acest sezon sunt să obținem un trofeu.

Duelul dintre CSU Sibiu și Anwil Wloclawek va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 2.

*foto: fiba.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • Silvois :

    Hai
    ma, Victoras, eu cred ca ai avut destule sanse la Cluj, dar nu le-ai valorificat. Ok, poate n-a fost o chimie grozava intre tine si Silva, dar chestia asta nu poate fi pusa doar in carca antrenorului. Au tot venit jucatori americani si neamericani la Cluj, iar o mare parte din ei au performat aici. Mai uita-te si in ograda ta, ce ai patit in Italia cred ca vorbeste un pic si despre personalitatea ta. E bine ca ti-ai revenit in Polonia, poate ai simtit ca e cam ultima ta sansa, talent ai in portofoliu. Mult succes in cariera, dar nu in jocurile cu Sibiu. Hai CSU!

    cu 6 luni în urmă (01.11.2023)
    • varu silvois:

      ,....duel....
      Kuti vs. Sanders, sa vedem cine va avea un joc mai consistent. Eu unul am o perspectivă dar nu o voi exprima, rămân la următoarea hai BCU.

      cu 6 luni în urmă (01.11.2023)
    • varu silvois:

      Erata
      Inteligenta artificiala a corectat urarea...in....următoarea. Poate anticipează o victorie a Sibiului!

      cu 6 luni în urmă (01.11.2023)
    Raspunde
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Mai kfc
    Daca era așa valoros cum se crede ar fi făcut față în Romania. Sper sa le rupă fâșu Sibiul

    cu 6 luni în urmă (01.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!