Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie clară obținută de U BT Cluj-Napoca în fața Energiei

Paul Olar

Paul Olar
14.12.2014

U Banca Transilvania a repurtat sâmbătă, 13 decembrie, unul dintre cele mai clare succese ale actualului sezon competițional. Formația pregătită de Marcel Țenter a mărșăluit în disputa cu Energia Târgu Jiu, încheiată la scorul de 92-72.

Amfitronii încep cu Curtis Millage, Darius Hargrove, Sean Barnette, Mihai Silvășan, Boris Lalovic, în timp ce gorjenii au o formulă de start alcătuită din Giordan Watson, Porter Troupe, Louis Darby, Nemanja Milosevic, respectiv Larry Turner.

Întâia reușită a confruntării îi aparține lui Curtis Millage, sportiv ce finalizează un contraatac. Apoi, același Millage înscrie de la semi-distanță, pentru un 6-0 în favoarea ardelenilor. Nemanja Milosevic o scoate pe Energia din faliment, dar U rămâne formația mai inspirată. Curtis Milllage pare în formă și contabilizează două aruncări libere, 14-5. Ecartul crește în favoarea transilvănenilor, iar Mihai Silvășan își desprinde colegii la 43-24, cu trei minute rămase din prima repriză.

Reveniți pe parchet, baschetbaliștii clujeni continuă să fie preciși din acțiune. De partea cealaltă, Energia suferă la finalizare, aspect de care Silvășan și compania profită. Sean Barnette sparge defensiva adversarilor, în timp ce Andrei Mandache își face treaba din spatele arcului de cerc. Mai mult, gruparea din Târgu Jiu îl pierde pe Larry Turner, baschetbalist ce acumulează rapid cinci greșeli personale. Până la final, reușitele spectaculoase ale lui Louis Darby limitează proporțiile scorului.

Cu un total de 20 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, Curtis Millage a fost principalul remarcat al Băncii Transilvania. Mihai Silvășan a contribuit cu 15 puncte, 6 recuperări și 5 assist-uri, pe când Sean Barnette a strâns 17 puncte și 5 recuperări.

În replică, Louis Darby a totalizat 17 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive. O prestație remarcabilă a avut și Nemanja Milosevic, autor a 19 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!