Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie cu emoții pentru CSM Oradea împotriva lui Dinamo București

Victorie cu emoții pentru CSM Oradea împotriva lui Dinamo București

CSM CSU Oradea a câștigat meciul cu Dinamo București după o repriză de prelungiri, scor 83-78 (21-15, 16-18, 18-14, 13-21,15-10). Partida ce a contat pentru turneul 13 din Liga Națională s-a desfășurat pe terenul grupării din Capitală.

Echipele de start

Oradea: Watson, Holt, Fometescu, Zekovic, Valeika

Dinamo: Ferguson Masters, Năsturescu, Cane, Cebasek, Armwood

Proaspăt întoarsă după aventura europeană din Israel, CSM Oradea a suferit pentru a obține victoria în meciul cu Dinamo București. După primele zece minute, tabela indica 21-15 pentru bihoreni, iar după trei minute din sfertul al doilea, scorul era 30-22. Cu două minute rămase din actul doi, Armwood a micșorat diferența la doar un punct, 34-33. Totuși, Oradea a avut un avantaj de 4 puncte la pauza întâlnirii din sala dinamoviștilor, 37-33.

Cane a înscris de la mare distanță în debutul reprizei secunde pentru a-și aduce echipa în avantaj, 37-39. Holt a punctat din apropiere, 44-41, iar Cebasek a marcat printr-un lay-up pentru a modifica scorul la 46-47. Oradea și-a revenit pe finalul actului trei iar înaintea sfertului patru avea un avantaj de 8 lungimi, scor 55-47. Cane a reușit un three-point play pentru ca tabela să arate 61-59 cu puțin peste trei minute rămase din timpul regulamentar. Watson a transformat două libere cu 12 secunde până la finalul actului al patrulea, scor 68-65, dar Ferguson Master a trimis meciul în overtime după ce marcat din spatele semicercului, 68-68.

CSM Oradea a gestionat bine repriza de prelungiri și după ce a marcat, s-a aflat în permanență la conducere. Astfel, gruparea pregătită de Cristian Achim a reușit să se impună la o diferență de 5 puncte în confruntarea cu alb-roșii.

Principalii marcatori

Oradea: Zekovic 17 puncte, Green 15 puncte, Broussard 13 puncte, Holt 13 puncte, Watson 13 puncte

Dinamo: Armwood 21 de puncte, Cebasek 16 puncte, Cane 14 puncte, Ferguson Masters 11 puncte

*Foto: CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!