Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie facilă pentru BCM U Pitești în fața Stelei

Victorie facilă pentru BCM U Pitești în fața Stelei

BCM Pitești s-a impus clar în partida cu CSA Steaua București, cu scorul de 103-75 . Argeșenii au tranașat meciul jucat astăzi, 25 aprilie, la BT Arena din Cluj-Napoca încă de la pauză, când aveau un avantaj de 20 de puncte. Ambele echipe s-au confruntat cu probleme de lot înaintea acestui meci. Piteștenii au deplasat doar 10 jucători la Cluj-Napoca dar absențele lui Mandache și O´Brian au contat mai mult în tabăra stelistă.

BCM U Pitești a făcut probabil cel mai bun sfert al sezonului din punct de vedere ofensiv și au marcat 36 de puncte în primele 10 minute ale meciului. Nikola Jevtovic a fost principalul protagonist cu 10 puncte marcate. Steaua nu a putut ține ritmul în start și a înscris 23 de puncte. Steliștii au început actul secund cu un run de 5-0. Piteștenii au replicat rapid și și-au refăcut diferența importantă de pe tabelă iar după 4 minute din sfertul 2, scorul era 47-31. Jocul a rămas la discreția elevilor lui Tudor Costescu, care s-au dus la peste 20 de puncte avantaj. Acest ecart avea să se păstreze până la jumătatea meciului, când se înregistra scorul de 63-43.

În repriza secundă ritmul a fost mai redus. Chiar și așa piteștenii au continuat să se desprindă pe tabelă, scor 19-10. Soarta meciului era decisă iar ultima secvență de joc pornea de la scorul 82-53 pentru piteșteni. Steliștii s-au consolat puțin cu câștigarea la limită a ultimului sfert iar partida se încheia cu scorul de 103-75.

NIkola Jevotvic a fost omul meciului cu 18 puncte, 13 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții și un capac. Alți șase piteșteni au terminat în double-digits: Bishop -16 puncte, Fitzpatrick – 15 , Talton – 14, Jeremic – 13, Gajovic – 12 și Măciucă – 10.

Creek și Brown au terminat fiecare cu câte 15 puncte marcate pentru Steaua.

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!