Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie facilă pentru CSU Atlassib Sibiu

Paul Olar

Paul Olar
11.10.2014

102-66
1-0 Statistica 0-2

CSU Atlassib Sibiu a mărșăluit în primul meci al stagiunii 2014/2015 de Ligă Națională. Gruparea pregătită de Miodrag Perisic a învins fără emoții pe Universitatea Cluj-Napoca, scor 102-66.

Cu Brian Burrell în formula de start, clujenii au rezistat doar câteva minute, până când amfitrionii și-au reglat tirul de la mare distanță. LeVar Seals a egalat la cinci, același american ducându-și mai apoi colegii la 17-12. Nicolae Foalea și Brian Burrell s-au străduit să limiteze ecartul, însă fără succes.

CSU a dominat ambele faze ale jocului, iar problemele s-au ținut lanț de trupa lui Carmin Popa. Tehnicianul i-a pierdut în luptă pe Octavian Crainic și Alin Borșa, sportivi care au suferit accidentări. În schimb, Miodrag Perisic a rulat jucătorii avuți la dispoziție, fiecare contribuind pe tabela de marcaj.

Superioritatea netă a “vulturilor” se poate observa și pe statistică, acolo unde amfitrionii de astăzi au strâns 79% la aruncările de două puncte, respectiv 45% de la mare distanță. Totodată, galben-albaștrii au izbutit 29 de recuperări, 18 pase decisive și le-au furat mingea adversarilor în 7 rânduri.

Autor a 21 de puncte, 4 recuperări și 2 assist-uri, Milos Bojovic a fost cel mai bun marcator al învingătorilor. Drazen Bubnic a contribuit cu 17 puncte, 4 assist-uri și 2 recuperări, în timp ce Chris Lee a încheiat confruntarea cu 10 puncte și 9 recuperări.

De partea cealaltă,  Vasil Kyosev și-a trecut în cont 24 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. La meciul de redebut, Brian Burrell s-a remarcat cu 15 puncte, la care a mai adăugat 6 recuperări.

*Foto: csusibiu.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    O echipa buna
    Cred ca ARM e incantat e evolutia clujenilor. :D

    cu 9 ani în urmă (12.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "*"
      neah, cred ca cel mai incantat este nea bideu, inca un proiect lanterna care se plimba prim mediocritate!

      cu 9 ani în urmă (12.10.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!