Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie fără emoții pentru SCM Timișoara în confruntarea cu CSM Galați

Victorie fără emoții pentru SCM Timișoara în confruntarea cu CSM Galați

SCM Timișoara s-a impus fără probleme în disputa de pe teren propriu cu CSM Galați, scor 74-57 (18-15, 21-13, 21-15, 14-14), din cadrul turneului 8 al LNBM.

Echipele de start

CSM Galați: Vlad, Konjevic, Bruncevic, Brandon, Hamilton

SCM Timișoara: Mijajlovic, Mocrițchi, Brown, Komatina, Olah

Gălățenii au început curajos partida din Sala ”Constantin Jude” iar la jumătatea primului sfert tabela indica un scor egal 8-8. Timișoara s-a distanțat la 6 lungimi, 8-14, dar Sturanovic și-a adus echipa în avantaj cu un minut rămas din primele zece, 15-14. Totuși, ”leii” alb-violeți se aflau în avantaj înainte actului doi, 15-18.

După primele secvențe din următorul sfert, Gajovic și Mirkovic au dus scorul la 15-23, însă gruparea de pe Dunăre a redus imedia din ecart, 20-23. Cu toate acestea, sportivii antrenați de Dragan Petricevic au avut o evoluție superioară în cele ce au urmat iar coșul de trei puncte al lui Komatina a majorat diferența la 12 lungimi, 20-32. Timișorenii aveau un avantaj similar și la pauza confruntării, scor 28-39.

Nikola Gajic de la SCM Timișoara a reușit în prima repriză să înscrie 11 puncte (3/5 de la trei puncte, 0/1 de la 2 puncte, 2/2 de la linia de libere).

Diferența de pe tabelă a continuat să crească în sfertul trei, formația de pe Bega reușind să dicteze ritmul confruntării mai departe. Astfel, scorul era 43-60 înaintea ultimului act, însă bănățenii au avut și un avantaj de 21 de puncte, 37-58.

Trupa gălățeană a încercat în mai multe rânduri să reducă ecartul înregistrat între combatante, dar Timișoara a replicat mereu pentru a păstra un avantaj confortabil. Cu 4 minute până la final, Mirel Dragoste a transformat o aruncare de la mare distanță și scorul a devenit 51-68, iar Olah a punctat din apropiere pentru 51-70.

Jucători remarcați

Timișoara: Nikola Gajic - 19 puncte, 7 recuperări; Igor Mijajlovic - 12 puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive; Sherwood Brown - 11 puncte, 5 recuperări; Laszlo Lazar - 10 puncte

Galați: James Eads - 18 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive; Davor Konjevic - 11 puncte, 6 recuperări, 3 assist-uri; George Alexandru Vlad - 9 puncte, 3 recuperări

*Foto: Facebook Baschet SCM Timişoara - pagina oficială

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!