Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie fără probleme pentru elevii lui Dragan Petricevic

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
27.10.2012

58-89

STATISTICA

 

În cadrul etapei a V-a din acest sezon competiţional, CSU Atlassib Sibiu a depăşit formaţia pregătită de Nicolae Toader, scor final 58-89 (9-22, 21-19, 12-26, 16-22).

Oaspeţii, dornici de victorie au început cu un parţial de 19-0, moment în care dinamoviştii au reuşitc să adauge 3 puncte, după începutul umilitor, prin Vladimir Mihai. Ardelenii au continuat să puncteze, astfel primul sfert s-a terminat cu o diferenţă de 13 puncte în avantajul acestora.

În sfetrtul al doilea elevii lui Dragan Petricevic continuă să conducă fără probleme, reuşitele lui Kntuson şi Austin au menţinut echipa la o distanţă considerabilă. De partea adversă, gazdele au încercat necontenit să se apropie pe tablea de marcaj, prin Leonard Filip şi Andrei Bădilă.

Repriza a doua a reprezentat o confirmare a victoriei pe care Dragan Petricevic a evitat să o anunţe încă dinaintea partidei, însă experienţa, determinarea şi seriozitatea cu care elevii săi au jucat, au făcut diferenţa în această confruntare.

Principalii marcatori ai Sibiului au fost Devon Austin cu 16 puncte, 14 recuperări şi 2 pase decisive pentru 38 la eficienţă, Mantas Griskenas cu 15 puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive, şi Uros Velickovic, care a terminat partida cu 13 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive.

De partea adversă, Leonard Filip a fost principalul marcator, cu 18 puncte, 5 recuperări şi o pasă decisivă şi Alin Şipoş cu 13 puncte, o recuperare şi 4 pase decisive.

Astfel, CS Dinamo rămâne pe ultima poziţie a clasamentului, cu 5 înfrângeri, iar CSU Atlassib Sibiu pe poziţia a 11-a cu 2 meciuri câştigate şi 3 eşecuri .

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!