Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie în prelungiri pentru Energia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.12.2015

CS Energia Târgu Jiu a dispus pe teren propriu de SCM U Craiova, scor final 86-82, într-un meci în care a fost nevoie de o repriză de prelungiri pentru a se desemna câştigătoarea.

La finalul timpului regulamentar tabela indica 74-74, iar în overtime Energia s-a impus cu 12-8. 

Cei mai buni jucători ai Energiei au fost Porter Troupe cu 29 de puncte şi Callistus Eziukwu cu 20, în timp ce de la Craiova s-au evidenţiat Cătălin Burlacu cu 18 şi Bozo Djurasovic cu 17. 

Meciul a contat pentru etapa cu numărul 13 din Liga Naţională de Baschet Masculin. 

Energia are acum un bilanţ de 7 victorii şi 6 înfrângeri, în timp ce Craiova a ajuns la 8 victorii şi 6 înfrângeri.

Vom reveni cu cronica detaliată! 

13 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Petardovici
    1.Nu e posibil sa joci cu Bozovici in primele 7-8min,sa ai 13-15pct avantaj si sa nu-l mai folosesti pana la sfarsit(poate s-a accidentat si atunci are un alibi).
    2.Sa joci mai tot meciul cu "Mucic",care a facut meciul praf.
    3.Sa nu ai nici cea mai vaga idee de joc,vreo schema

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    ma scuzati,sunt nervos
    ceva, din care sa reiese ca avem un antrenor.Singura idee a fost la ultima faza,cand le-a spus... dati-o lu Burlacu!!!
    4.Ala micu parca era surdo-mut,a gesticulat atat,ca ma dureau pe mine mainile.
    5.2 libere marcate din ultimele 8 avute.
    La sfarsit am avut o imagine de neputinta totala.
    Din pacate Travis nu mai are curaj si e mai mereu in contratimp(dar are circumstante atenuante).
    In concluzie du-te Petardovici,caci ne-ai stricat Craciunul!
    P.S Un Craciun fericit la toata lumea!

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      Antrenor
      La ultima fază din timpul regulamentar cred că mai degrabă Burlacu i-a zis că vrea să fie jucat, și-a asumat faza.
      Johnson n-a jucat tocmai rău per ansamblu. Din păcate pentru el (și pentru noi), o bună parte din meci a fost anihilat de propriul antrenor care, deși l-a ținut în teren, l-a izolat într-o extremă (în afara schemei, n-a prea atins mingea) și l-a pus pe Pilcevic să ducă mingea, cu rezultate mult mai slabe. L-a scos, efectiv din ritm, după părerea mea. Asta e o altă chestie de ne-nțeles la Popovic.

      cu 8 ani în urmă (23.12.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    6,7,etc
    6.Sa-l lasi pe Troupe(29pct) sa traga de unde voia el si din tribuna evetual,cand se stia ca este cel mai periculos tragator al lor,e dovada de multa inteligenta.
    7.La un moment dat juca in teren,cu Popescu(care sare ca un snitel,varsta, nimic cu Bogdan) cel mai inalt din echipa si evident ca ne-au calcat in picioare la recuperari...Haos total.....
    Un om suparat pt lipsa de profesionalism si atitudinea de menefreghism(me ne frego=mi se rupe),al lotului SCM U CRAIOVA.

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @vlad
      Iti impartasesc trairile si multe din opiniile exprimate,sarbatori cu bine!

      cu 8 ani în urmă (23.12.2015)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Mai dar aveti ce aveti cu antrenorul desi nu stati chiar rau in clasament! Cu Micic nu va inteleg- anul acesta l-ati pastrat tocmai ca a fost printre cei mai buni sezonul trecut acum il injurati! Clujenii la fel, injura pe Tenter desi le-a castigat un campionat! Asa e romanul, azi esti bun bravo, maine ai un meci prost- esti varza!

    cu 8 ani în urmă (23.12.2015)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      Micic
      Da, anul trecut a fost între cei mai buni, dar asta nu înseamnă că trebuie ținut în teren meci de meci sezonul ăsta, în condițiile în care e evident că are ceva probleme. Aici trebuie să intervină antrenorul, să schimbe ceva când vede că sunt probleme. E logic ca atunci când nu joci ce trebuie (când efectiv strici jocul echipei) să fii schimbat, indiferent de ce-ai jucat sezonul trecut.

      cu 8 ani în urmă (23.12.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @blue ray
      Felicitari pentru comentarii,excelente!Imi permit sa completez cu urmatoarele:privind cu bunavointa,am avut si ghinion,caci in pofida prostiilor nenumarate,daca intra ultima aruncare a lui Catalin sau marca ambele libere,ramanea doar bucuria victoriei;nu consider cea mai mare problema ca ne-a umplut cosul Troupe,e un jucator foarte bun,a prins o zi de gratie,vor mai fi si alti adversari aidoma lui,oricat de bine te-ai apara la ei,dezastrul este sub panou,unde Eziukwu ne-a dezmembrat,iar de data asta scuza ca si Eziukwu e jucator de valoare nu mai e atat de solida,intrucat la fel ne-au rusinat si Dahllman si Gilbert,care nu mai putem spune ca sunt sperietori...Sarbatori fericite si tie!

      cu 8 ani în urmă (23.12.2015)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      Buzesti
      Mulțam de urări, la fel să fie și la tine! Să ne vedem cu bine în 2016, într-o polivalentă cu măcar 3500 de locuri ocupate meci de meci și un joc constant bun al echipei!
      Revenind la meciul cu Energia, categoric se poate afirma că am avut ghinion, puteam câștiga în timpul regulamentar și cred eu că meritam asta. Nu stăm rău la nivel de lot, nu suntem chiar așa praf cât să fie motive de îngrijorare. Problemele la momentul ăsta sunt, aș putea spune, punctuale, Micic și Popovic (sper să fie temporare, să-și revină). Aici trebuie lucrat (și nu mă refer neapărat la plecări sau destituiri).
      În privința lui Troupe, a fost într-adevăr în zi de șut, dar trebuie să avem în vedere și faptul că atunci când te aperi în zonă e mai greu să ții la aruncătorii de la distanță.

      cu 8 ani în urmă (24.12.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Alessandro :

    Meciuri pierdute
    Ideea este ca atunci cand pierzi un meci ca esti slab si iti da adversarul 30p avans, nu ai ce sa mai comentezi. Insa cand ai meciuri in care conduci detasat o buna perioada din meci si ai o cadere lamentabila in urma careia pierzi acel meci, trebuie sa se gaseasca niste explicatii. Am avut la discretie meciurile cu Targu Jiu, Sibiu si Dinamo, toate in deplasare, apoi in urma unor caderi de toata rusinea, am pierdut acele meciuri. Nu stam atat de rau in clasament, insa nu ai voie daca ai ceva pretentii sa ai asemenea caderi, sau ti se intampla o data, nu de zece ori. Nu zic, ieri Troupe a avut o zi de gratie de la 3p, fara aruncarile lui poate ca Targu Jiu isi lingea si azi ranile, insa totusi am avut victoria in aruncarile lui Burlacu ( 39 de ani ), am avut sansa sa tinem aproape la aruncarile lui Johnson si Bureau din prelungiri si ne-am batut joc. Micic are niste probleme de ceva vreme, poate personale, altfel nu se explica prestatiile jalnice din ultima vreme, cand el era varful sezonului trecut... Cred ca am vazut atatea pase la adversar, posesii pierdute si pasi la acest jucator cat trebuia sa aiba echipa intreaga... Desi avem o echipa destul de bine echilibrata, ceva lipseste in continuare pentru a avea moral de invingatori, poate imi spuneti voi ce

    cu 8 ani în urmă (23.12.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    baschet
    Tocmai pt aceste rasturnari de scor e frumos baschetul. Oradea e specialista in a pierde avantaje consistente (cu Steaua am avut 15p,cu Muresul 14p, cu Galatiul 18p, cu Clujul 10p, cu Dinamo 15, cu Steau 9p). E adevarat ca din meciurile enumarate am pierdut doar 2. De asemenea au fost cateva meciuri in Euroliga cu rasturnari de scor la echipe care sunt mult peste ce avem noi. De ex la Steaua Rosie cu Real Madrid au fost 12-13p pt Steaua, a revenit Realul si a condus cu 14-15p, pt ca in final sa castige Steaua Rosie la 7 sau 8p. Deci se intampla si la case mai mari. Eu zic sa va bucurati de baschet si sa va sustineti echipa indiferent de rezultate pt ca, chiar aveti o echipa buna

    cu 8 ani în urmă (23.12.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @soso
      Elegant comentariul,dar mult prea generalist.Insa,una este sa aiba adversarii prestatii exceptionale si sa-ti rastoarne situatia si una este sa le faci cadou victoria,sa te bati aproape singur...Iar tocmai faptul ca avem lot bun,cel mai bun de la promovarea noastra in prima liga,accentueaza nemultumirile fata de aceste prestatii jalnice si rezultatele modeste obtinute.Iti doresc Craciun fericit,sa-ti mearga la suflet!

      cu 8 ani în urmă (23.12.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Buzesti
    Sa avem la anul o echipa mai isteata si mult mai constanta!Aceleasi ganduri frumoase si Craciun fericit!

    cu 8 ani în urmă (23.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!