Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie la peste 30 de puncte pentru BC Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
07.03.2015

Baschet Club Timișoara și-a respectat blazonul și a învins sâmbătă seara pe Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 103-70. Confruntarea a contat la etapa cu numărul XXIII, disputându-se la Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

Formația lui Dragan Petricevic a inaugurat bine partida. Bogdan Popescu a deschis scorul, însă Brian Burrell a răspuns printr-un coș de la mare distanță. Ulterior, bănățenii au apăsat pedala de accelerație, Radenko Pilcevic marcând pentru 19-5. Clujenii rămân fără replică, iar eforturile lui Brian Burrell sunt zadarnice.

Cu un total de 23 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, Bogdan Popescu a fost cel mai eficient om al învingătorilor. Dalibor Persic a contribuit cu 24 de puncte și 2 recuperări, în timp ce George Toth a contabilizat 10 puncte și 9 recuperări.

*Foto: Facebook BC Timisoara

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!