Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie lejeră pentru SCM Timișoara în meciul cu CSM Miercurea Ciuc

Victorie lejeră pentru SCM Timișoara în meciul cu CSM Miercurea Ciuc

SCM Timișoara a învins-o pe CSM Miercurea Ciuc cu scorul de 93-76 (21-13, 28-20, 27-18, 17-25), într-o partidă din cadrul turneului 12 LNBM. Confruntarea a avut loc în Sala ”Constatin Jude” din Timișoara.

Echipele de start

Timișoara: Mijajlovic, Mocrițchi, Brown, Gajic, Komatina

Miercurea Ciuc: Șerbănescu, Laane, Shepherd, Corpodean, Alston

Bănățenii au început motivați meciul din sala proprie și s-au distanțat pe tabelă încă din primul sfert. După zece minute scurse, Timișoara avea un avantaj de 8 puncte pe tabelă, scor 13-21. Coșul de trei puncte semnat în debutul actului secund de Șerbănescu a apropiat formația din Miercurea Ciuc la 3 lungimi, scor 18-21. Lazar a reușit un three-point play pentru ca tabela să indice 21-28, iar ciucanii au redus ecartul la 4 puncte în două rânduri. Totuși, gruparea de pe Bega a avut o perioadă mult mai bună de joc și a dus scorul la 28-42 spre finalul sfertului doi. Timișorenii au avut un avantaj de 16 lungimi la pauza întâlnirii, scor 33-49.

La jumătatea sfertului trei, Sherwood Brown a înscris de la mare distanță pentru mări diferența de pe tabelă la 20 de puncte, scor 39-59. Până la terminarea penultimului act, Timișoara și-a creat un avantaj de 25 de lungimi, 51-76, iar câștigătoarea meciului era deja decisă. Trupa din Miercurea Ciuc a deschis sfertul patru cu trei coșuri consecutive, 57-76, iar Pesakovic a răspuns cu o reușită din spatele semicercului, 57-79. Ciucanii și-au adjudecat ultimul act, dar bănățenii au păstrat o diferență confortabilă pe tabelă pentru a câștiga meciul la o diferență importantă.

Principalii marcatori

Timișoara: Brown 21 de puncte, Lazar 20 de puncte, Pesakovic 16 puncte, Gajic 14 puncte, Mirkovic 10 puncte

Ciuc: Corpodean 19 puncte, Șerbănescu 18 puncte, Shepherd 15 puncte, Alston 14 puncte

*Foto: SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!