Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie mare pentru Phoenix Galați în fața campioanei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.12.2016

Phoenix Galați a înregistrat al treilea succes al sezonului după ce a învins pe teren propriu campioana României, cu scorul de 67-65.

Partida desfășurată la malurile Dunării a fost una echilibrată. În niciunul dintre cele 4 sferturi diferența nu s-a consemnat o diferență mai mare de două posesii. Oaspeții au început meciul în forță și după primele 10 minute de joc aveau 4 puncte avantaj, scor 19-14. Elevii lui Florin Nini au răspuns în sferturile doi și trei când reușeau să revină și să își asigure un avantaj de 4 puncte înaintea ultimului sfert. Partida de la Galați s-a decis în ultimul ei minut. Martin Zeno a reușit să egaleze ostilitățile cu 17 secunde înaintea finalului. Milos Bojovic a adus coșul izbăviri pentru gazde cu 4 secunde rămase din timpul regulamentar de joc. Oradea a mai beneficiat de o aruncare, ratată de Sean Denison, iar scorul final al partidei a fost de 67-65 pentru Phoenix Galați.

Milos Bojovic a fost cel mai bun jucător al gazdelor și totodată aproape de un triple-double, după 18 puncte, 9 pase decisive și 7 recuperări. Milan Milovanovic a contribuit cu 12 puncte și 7 recuperări, în timp ce Jamel Waters a adăugat 11 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Martin Zeno a fost cel mai bun jucător al Oradei cu 16 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări. Uros Lucic s-a mai remarcat de la oaspeți cu 13 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!