Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie pentru FC Argeș în duelul amical cu Laguna București

Victorie pentru FC Argeș în duelul amical cu Laguna București

FC Argeș Pitești a încheiat presezonul cu o victorie, 79-62 în ultimul duel amical, cu Laguna Sharks București. Gruparea viola a fost lipsită de doi jucători.

Argeșul avea 18-13 după sfertul inaugural și apoi s-a desprins la 48-29, scor înregistrat la pauză. Piteștenii au reușit să marcheze 30 de puncte pe parcursul celui de-al doilea sfert.

La reluare diferența a trecut de +20, ecartul maxim înregistrându-se la 53-29 și FC Argeș stătea cu 64-44 la intrarea în ultimele 10 minute. Într-un final formația din Trivale a câștigat cu 79-62.

Tudor Fometescu și Nikola Jevtovic n-au jucat pentru piteșteni de data aceasta, pivotul suferind o accidentare înaintea jocului după cum a notat FC Argeș în postarea dedicată întâlnirii.

Mihai Măciucă a ieșit în evidență pentru alb-violeți cu 19 puncte (5/8 de la distanță), 3 recuperări și 2 intercepții, Josh Cunningham (13 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive) și James Freeman (11 puncte, 7 recuperări, 5 assist-uri) fiind următorii marcatori.

Trevor Blondin (17 puncte, 4 recuperări) și Marc Mitrică (11 puncte, 3/3 de la distanță, 3 recuperări, 3 pase decisive) au fost principalii marcatori ai Lagunei.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!