Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie spectaculoasă pentru Pitești în deplasarea de la Mediaș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.10.2015

BCM U Pitești a obținut un nou succes în LNBM, după ce s-a impus în fieful celor de la Gaz Metan Mediaș la capătul unui joc cu foarte multe puncte marcate. Gruparea din Trivale a câștigat cu 114-92 (35-23, 24-30, 27-25, 28-14). 

Confruntarea dintre cele două combatante s-a consemnat în etapa cu numărul 4 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Cei mai buni marcatori din lotul pregătit de Jovica Arsic au fost Ronald Ross cu 24 de puncte, Alexandar Mladenovic 20 și Tauras Jogela 23, în timp ce de la medieșeni s-au remarcat Aliaksandr Pustahvar cu 28 puncte, Gediminas Navickas cu 19, Vaidotas Peciukas 18 și Robertas Grabauskas 17. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei disputate la Mediaș! 

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Felicitari!
    Foarte bun meciul reusit de echipa noastra! Toti merita felicitari! Abia astept sa revina si Stamenkovici. Azi in afara de Ross si Kuksiks care au fost constati pana acum, Jogela a facut un meci foarte bun, Mladenovici a fost in mana iar Bobrov are potential si ne asteptam la asemenea evolutii din partea lui. O surpriza placuta Vlaicu, cand se afla pe parchet mereu isi face datoria, Adi Tudor foarte bun la recuperare in afara celor 7 pct. Victorie si miercuri si mergem cu incredere la Oradea. Hai BCM U!!!

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Bravo
    Bravo băieți ! Foarte bun meci și puncte multe marcate , sper sa fie recordul pt nr de puncte marcate în deplasare .

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!