Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Cele mai spectaculoase faze ale meciului CSU Ploiești vs BCM U Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2013

Video: Fair Play de Prahova de pe transmisia Prahova TV

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Super initiativa !
    Ar trebui ca mai multe cluburi sa copieze exemplul si sa realizeze astfel de colaje dupa fiecare meci. Poate nu un TOP10, insa un TOP3 cu siguranta s-ar putea face la fiecare meci. In mod normal televiziunea ar trebui sa produca acest tip de materiale, insa e bine si cand ele sunt realizate de entuziasti din exterior.

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Sala Ploiesti
    Asa cum am zis: http://www.observatorulph.ro/exclusiv/31127-eroare-majora-sala-sporturilor-olimpia-spectatorii-nu-vad-portile

    Pentru baschet este ok tribuna dar nu acelasi lucru se poate spune despre Hambal..... a fost modernizata cu gandul doar la baschet sau ca sa nu zica nimeni ca nu ii modernizata....... tipic romanesc, arhiytectul ar trebui sa isi dea foc la valiza da si la diploma pentru ca il de paseste misiunea asta....

    P.S. Nu am absolut nimic cu echipa din Ploiesti ci cu cei care si-au batut joc de ei si de banii lor...... 3 ani sa construiesti o porcarie......

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Bogdan1924 :

    Top 10
    Acest material a fost produs de Prahova TV si difuzat in cadrul emisiunii "Campionii". In fiecare weekend va fi lansat un top al celor mai spectaculoase faze ale ultimului joc disputat de CSU Asesoft in Liga Nationala (acasa/deplasare) si EuroCup (acasa).

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    greseala
    O initiativa frumoasa dar Prahova TV ar trebui sa apeleze la un consultant (cineva de la Asesoft eventual) pentru a evita greselile deoarece protagonistul dunk-ului de la pozitia 5 este Barro (21) si nu Ulmer (15):)

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Bogdan1924 :

    Barro
    Da, într-adevăr, am observat și eu. Ousmane Barro este autorul dunk-ului. Unoeri, graba strică treaba, dar nu se va mai întâmpla pe viitor.

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!