Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO: Dublu interviu cu Darrion Strong și Ivan Lilov

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.10.2021

VIDEO: Dublu interviu cu Darrion Strong și Ivan Lilov

Pe pagina de Facebook a celor de la SCM Timișoara a fost lansat conceptul de #teammeet, unde prin intermediul unui dublu interviu, fanii baschetului din Liga Națională au ocazia de a afla lucruri interesante despre diferiți jucători.

În primul episod al seriei de pe pagina Leilor din Banat, invitații au fost americanul Darrion Strong și bulgarul Ivan Lilov. Aceștia au început printr-o prezentare personală și a carierei lor înainte de a ajunge în Timișoara.

După acest moment, ei au fost puși să aleagă răspunsul la unele întrebări precum jucătorul de baschet favorit, artistul preferat sau consola de gaming pe care ar alege-o.

 
#teammeet 1 - Darrion Strong & Ivan Lilov

#teammeet, un dublu interviu realizat cu jucători ai echipei noastre, este un proiect nou, pe care vi-l prezentăm împreună cu partenerul nostru principal, Ohma by winsedswiss. În primul episod puteți afla lucruri interesante despre americanul Darrion Strong și bulgarul Ivan Lilov. Mulțumiri voluntarilor noștri Razvy Chivu și Raluca Bozan, care ne-au ajutat la conceperea #teameet.

Posted by Leii din Banat - Baschet SCM Timişoara on Friday, October 8, 2021

Pe Strong și Lilov îi puteți urmări pe Digi Sport 2 și Look Sport duminică, 10 octombrie, de la ora 17:15, în meciul dintre SCM Timișoara și Dinamo București, disputat pe terenul echipei din capitală.

*foto: Facebook: Leii din Banat-Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!