Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Faze discutabile la meciul trei dintre CSU Sibiu și U-Banca Transilvania

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.04.2016

CSU Atlassib Sibiua a obținut un succes vital luni seara, trecând de U-Banca Transilvania în meciul trei al seriei. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 93-91, combatantele alternând de cele mai multe ori la conducere. La finalul meciului, clujenii s-au declarat nemulțumiți de unele decizii ale arbitrilor.

Marți seara, un grup de suporteri a realizat chiar un montaj video cu unele dintre fazele controversate, pe care Total Baschet l-a și preluat. Propunem să lăsăm discuția liberă și să vă întrebăm ce părere aveți: A fost fault la pătrunderea lui Guțoaia? Dar la intervenția lui Nandor Kuti? Ați văzut aut la pasa lui Cornel Cioacătă?

Reamintim faptul că duelul a fost arbitrat de o brigadă formată din Marius Ciulin, Alin Faur și Laszlo Bukuresti.

Încleștarea cu numărul III va avea loc miercuri.

*Foto: Manases Sandor/u-bt.ro

55 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    .
    Acum la modul serios, e cineva care nu vede autul lui Cioacata? Chiar si din sibiu, as vrea o parere sincera. Sau cineva care vede 3 secunde la Kuti, pe contraatac? De data asta, imi pare rau, dar nu pot sa mai cred ca e arbitraj prost si nimic mai mult.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Theo :

    Hmmm
    Aceste faze le-am menționat din ...memorie, nu a fost nimic "intentionat" numai menținerea Sibiului in joc(repet joc bun al sibienilor, ca altfel degeaba se fluiera orice)dar si asa cu procentaj de 70% la aruncările din acțiune, Clujul putea si trebuia sa câștige acest meci.Vedem astăzi, meci mult mai "încărcat".

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    Jalnic
    Este trist ca jalnicele prestații ale fluierașilor se repeta cu o ritmicitate demnă de invidiat.Si sunt unii si aceeași pentru ca infuzia de steliști din onor forurile superioare nu...ia nicio măsura.Sunt sigur ca sibienii ar avea si ei câteva greșeli de reclamat, da' le păstrează pentru cand le-o fi momentul😀!Acum a ieșit bine pentru ei, evident fără nicio implicare in proces, greu credibila la bugetul si obiectivele declarate.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    Da
    La Cioacata a fost aut am vazut din tribuna...trei secunde poate ca nu a fost la Kuti dar cred ca a fost 3x15 sau daca nu 20 de secunde in cele trei meciuri la Zigeranivici..

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bla bla bla
    Nu are rost sa ne plangem. Stm ca arbitrii nostri sunt slabi si trebuie sa castigam chiar si asa. In primul rand nu trebuie sa ajungem sa ne chinuim cu echipe gen Sibiu, Galati sau Craiova. Nu fazele astea ar trebui revazute, ci mai degraba cele 10 aruncari libere ratate. Haide U!

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu arifliv:

      1
      De echipa gen Sibiu inca nu ati trecut poate la capitolul financiar aveti un mare avantaj valoric sunteti un pic peste dar la capitolul daruire nu sunteti nici pe aproape.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Mihai1988 :

    Arbitraj incompetent
    Sibiul nu a facut nici o acuzatie la Cluj desi ar fi avut mult mai multe decat decat apar in aceste filmulet si chiar si in meciul 3 de la Sibiu sunt destule greseli impotriva Sibiului. De ce am inghitit in sec si nu a fost facuta nici o declaratie pe seama arbitrajului pentru ca desi avem un buget de vreo 6 ori mai mic decat al Clujului avem un antrenor si un staff mult mai profesionist.
    Sunt curios ce suporteri au montat acest video? cei din staff-ul Clujului ? deorece aceste filmari si camere care sunt montate in sala Transilvania nu sunt publice.

    Ps:

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Se cauta tot felul de justificari.Pînă si antrenorul vostru mult iubit, arunca neputința si greselile pe arbitraj.Chiar daca au existat cîteva greseli, care se-ntîmplă in toate sporturile,peste tot in lume,victoria noastra nu poate fi pusa la-ndoiala. Daca tot avem posibilitatea de-a ne spune parerile haideți s-o facem obiectiv ,si sa nu mai fie atîta înversunare. Cred cu tărie ca o sa cîștigăm si astăzi!!! HAI CSU!!!

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Mijajlovic
    Inca ceva...pe jucatorul vostru il cheama Mijajlovic nu mai faceti referite la el ca fiind Mihailovici. E ca si cum am spune Chindăl Daics.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Demnă de toata lauda , aceasta remarcă...!

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m27 :

    de necrezut
    Nu stiu cine a facut montajul si nici nu ma intereseaza. Totusi greu de crezut ca oaspetii au putut monta doua camere in doua colturi diferite. dar nu mai conteaza.
    Ideea este ca asa greseli de arbitraj (nu cred ca a fost altceva) nu sunt permise. Erori extrem de clare. Ca sunt impotriva lui U este doar o chestie de moment. Acesti arbitrii nu dezavantajeaza neaparat echipele, dezavantajeaza baschetul. De neiertat mi se par urmatoarele greseli:
    - fault clar pe aruncarea lui Dikes (el nu si-a incheiat actiunea de aruncare la cos si chiar daca ar fi incheiat-o a fost contact fara minge care s-ar fluiera oricand pe teren);
    - 3 secunde inexistente la Kuti (arata ca arbitrii nu urmaresc jocul in ansamblul lui, nu vad terenul, vad doar mingea);
    - neintreruperea jocului pentru o accidentare a unui jucator urmata, mai grav, de inscrierea a trei puncte (chiar si in fotbal, unde nu se cronometreaza timpul efectiv, se opreste jocul);
    - aut clar la jucatorul sibian (ar putea fi inteleasa o astfel de scapare, daca nu ar fi fost si celelalte mari erori).
    E clar ca au fost si altele dar nu le avem.
    Despre public: foarte frumos. Totusi sibienii au tendinta de a se vedea si auzi numai pe ei. Cu parere de rau trebuie sa spun ca dupa meciurile de la Cluj mi-am pierdut o mare parte din respectul fata de ei.
    Am fost acolo, sala a fost senzationala (au contribuit si ei foarte mult), dar provocarile inutile la care s-au pretat au dus la incidentele de mai tarziu. Chiar in sala fiind, la fel ca multi altii din jurul meu, nu am inteles exact ce strigau, chiar am crezut ca scandeaza ceva amical in legatura cu cealalta galerie (de a carei revenire nu pot sa zic ca m-am bucurat prea tare, dar mi-au intrecut asteptarile). Am aflat ce s-a strigat doar din postarile ulterioare de aici. Si chiar nu li s-a raspuns. S-a intamplat ce nu trebuia sa se intample la finalul meciului 2, dar parca au dorit asta.
    Am vrut sa punctez altceva: valoarea se arata si prin respectul pe care cineva il arata celorlalti. Iar sibienii, in opinia mea, au avut la Cluj 6 oportunitati de a-si arata respectul si eleganta. Ma refer, in primul rand, fara a vrea sa am pretentii imperative sau sa creez un caz Sfantu Gheorghe, la momentele in care s-a cantat imnul Universitatii (de doua ori in fiecare meci). Spre deosebire de oradeni sau medieseni care respecta acest moment (repet, fara a li se cere acest lucru), sibienii intotdeauna profita de moment ca sa se faca ei auziti. Macar la inceputul jocului, cand spiritele nu sunt inca aprinse, ar putea da dovada de ingaduinta. Sunt sigur ca daca ei ar dori sa cante un imn li s-ar respecta momentul. Celelalte doua momente s-au produs la finalurile de joc atunci cand s-au produs acele momente de sarbatorire a victoriei. A fost ceva nou si pentru noi.
    In rest, respect pentru efortul pe care il fac suporterii sibieni si pentru daruirea lor. Pacat ca nu au parte de mai mult sprijin pentru aceasta echipa, lucru de neinteles in conditiile in care orasul nu are alte echipe pe care sa le sustina si oricum baschetul este sportul numarul 1 acolo.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu Mihai1988:

      Sa se investeasca si in arbitri.
      1. Nu am spus ca oaspetii au montat doua camere in doua colturi diferite, acestea sunt puse acolo de catre gazde de la CSU SIBIU. Sunt doar curios cum fanii clujeni au avut acces la ele cand nici noi fanii sibieni nu avem.
      2. Arbitrajul e prost indiferent de echipa si asta se stie, nu am comentat cu nimic la greselile facute de arbitraj. Doar ca acest filmulet este doar pentru a pune si mai multa presiune pe ei iar cum a declarat Dan Fleseriu Sibiul nu a facut acest lucru desi ar fi putut.
      3. Am fost la Cluj si ca in orice galerie sunt unii care sunt mai nervosi si nu pot sa se abtina dar nu toti. La fel cum si dupa meci o parte a galeriei Clujene ne-au asteptat ca sa injure copii si fete care nu au incitat.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m0hamadus:

      m27
      Dupa cum am mentionat si intr-un comentariu anterior, arbitrajul a fost slab cu greseli de ambele parti pentru ca atata pot baietii astia sau din cauza ca unii arbitrii, gen Ciulin, vor sa se dea in spectacol.

      Corecte aprecierile tale cu o singura exceptie, la Dikes nu a fost fault. Jucatorul sibiului sare la blocaj, dupa cum se vede si pe film trece pe langa jucatorul clujului dar, convingerea mea nu vine dupa urmarirea filmului. Intamplator imi amintesc faza respectiva din sala, am avut o pozitie mai buna decat pozitia din care s-a filmat, si am vazut ca dupa aruncare Dikes si-a departat mana pentru a fi agatat de catre jucatorul sibiului. Daca te uiti in filmul de mai jos, la ultima aruncare din meci Dikes face acelasi lucru, arunca si is lasa piciorul in fata pentru a fi lovit de catre adversar (min 5:01, ULTIMELE TREI MINUTE ȘI JUMĂTATE ALE MECIULUI).
      Poate considerati ca sunt subiectiv, poate ma injurati dar, asta am vazut.

      http://www.oradesibiu.ro/2016/04/26/video-victorie-fabuloasa-pentru-csu-sibiul-a-taiat-aerul-clujului-imagini-unice-din-sala-transilvania/

      Ar fi cazul sa-l blamati pe Marcel care a insistat sa joace cu Gutoaia, un jucator iesit din forma de ceva vreme in detrimental lui Kalnichenko. Cu 4 puncte marcate erati in semifinala!

      Sunt multe faze de discutat care s-au soldat si cu greseli in favoarea clujului si in favoarea sibiului dar, nu vreau sa intru in polemici.

      Vedem ce va fi azi, sper intr-un arbitraj discret pentru ca echipele joaca rolul principal si fie ca cea mai buna echipa sa csatige.
      Hai CSU!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu alexander:

      arbitraj
      cred ca este destul de clar felul in care se va fluiera azi dupa ultimele evenimente. Eu visez la un arbitraj decent, dar o sa fie macel marca marcel.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m27 :

    despre rezultat
    Meciul nu s-a pierdut din cauza arbitrilor. U a avut 6 puncte pe final si 16 secunde in care sa se apere la scor egal. Tenter a ales sa faulteze si sa aiba ultima minge, in conditiile in care e un antrenor defensiv iar in atac schemele sunt greoaie. Stiam ca asa va face, e stilul lui. Ce a facut diferit si m-a surprins foarte tare a fost ca nu a cerut nici time-out. Din punctul meu de vedere e total eronat. Mai ales ca a ajuns Dikes in pozitia de aruncator de la trei puncte.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar :

    Da
    La o diferenta de scor de 2 puncte mie mi se pare ca aceste greseli au contribuit la vicierea rezultatului.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      diferenta
      da, diferenta e mica si arbitri au influentat arbitrajul - La Cioacata era greu sa nu vezi ca a calcat cu ambele picioare afara !!! Sau neoprirea jocului cand un jucator era cazut (si nu mai era contraatac, se linistise faza)

      Dar noi avem partea noastra de vina - de la liberele ratate, la deciziile proaste luate - actiunea lui Gutoaia, lipsa unui TO la final, decizia de a arunca de la 3, graba in general de pe finalul meciului. Sibiul e o echipa de moral, si daca nu stii sa le fragmentezi momentele de euforie ai probleme - exact ceea ce s-a intamplat.
      Da, arbitrii au partea lor de vina - sunt greseli flagrante - si cu toate acestea trebuia sa castigam.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m27 :

    galerie
    Am spus ca dupa meciul 2 s-a intamplat ce nu trebuia sa se intample. Au fost cativa care asta inteleg prin a sustine o echipa, sa ii injuri si sa ii bati la propriu pe altii. In rest nu cred ca au fost sau vor fi probleme cu alti spectatori.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Sfintilor
      Agitatorul bronzat de la voi din galerie a injurat arbitrii incontinuu si a scuipat persoane care coborau scarile in fata lui. Degeaba o dati inainte cu fairplayul ca ii aveti si voi penai vostri.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Joc
    La diferența de valoare dintre cele 2 echipe Clujul ar fi trebuit sa câștige lejer cele 3 meciuri.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Deci dupa faza aia cand dati cos contra a 4 oameni pot sa va spun sa va taca gura, suntem niste NESIMTITI daca mai aveti tupeul sa comentati. Nu va e ma rusine sa mai zicem ca Zigeranovic, ca joc dur al Clujenilor ca tenter e lipsit de fait playf....nu va e ma un pic rusine firar mama ei de lume asteazi si maine?

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si Fleseriu are tupeu sa mai raspunda dupa faza aia in loc sa taca si sa isi ceara scuze. Eu ca suporter dupa un o faza de genu primul lucru mi-as fi cerut scuze la primul comment...rusine ma, rusine!!!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ???
      .ce-ai frate,da rau te-ai mai enervat...de curiozitate,cand l-ai reevaluat pe tenter??

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Tenter
      Buna observatia cu reevaluarea lui Marcel ! Dintr-odata Marcel este cel mai bun in opinia celor care-l criticau cu orice ocazie ... DEMISIA !!!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Nu e cel mai bun si nu l-am reevaluat, poate doar ma bucura putin ca Pintea e mult mai implicat si asta imi da sperante(a n-a oara in acest sezon...)
      NU am cum sa nu ma enervez, faza aia e de o nesimtire si un penibil crunt. Daca era alt antrenor pe banca lua 15 tehnice si batea si arbitru pt asa ceva...nu vreau sa ma gandesc cum ar fi reactionat Roman de exemplu la o asemenea marlanie. Este chiar penibila si la fel as fi considerat si dcaa era invers...Si sa vina Fleseriu sa imi explice si sa ameninte cu filmulete dupa o faza ca aia? Mai mare rusinea! Si culmea nimeni nu isi cere macar scuze pt asa ceva....e PENIBIL!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      free62
      Adevarul e ca te-ai enervat rau,nu-ti mai amintesc de PO trecut cand ne-au furat arbitrii LA Cj.,chestia e ca de la un 3-0 sec, am ajuns in faza in care va tremura c..genunchii!
      HAI CSU!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      free62
      Pastreaza-ti nervii pentru diseara ! S-ar putea sa nu mai rezisti dupa inca un meci castigat de noi si sincer ... chiar te mai vrem printre noi : )
      TOATA SALA IN GALBEN !!! HAI CSU !!!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      O furat muma-ta ca sa ma exprim elegant...aia v-o furat.
      PO trecut pt curiozitatea ta U nu a jucat cu voi, ci cu Muresul...desteptu pamantului. Stiu la ce playoff faci referire, nu e asa nici pe departe, da asta asa ca iti arat ca iara dai pe langa. Voi vesnic sunteti furati, eu nici acum dupa rahaturile astea de faze nu ma plang de arbitraj, ci ma enerveaza imbecilitatea si nesimtirea de care dati dovada a nu stiu cata oara....

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da fix...daca se pierde calificarea nu ma deranjeaza nici jumate cat lucrurile de rahat care le vad uneori....

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Eleganta exrpimare
      demna de tine. Normal ca nu e asa, e greu sa recunosti atunci cand esti ajutat.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      PO
      NORMAL CA MA REFEREAM LA PO TRECUT DIN PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE...LOOOL!
      PS. limbajul tau a luat-o razna rau de tot!!!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu alexander:

      :)
      atata poate, nu te mai chinui cu el.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Cioaca
    A fost clar in afara terenului, am vazut eu din cealalta parte a salii, nu stiu ce a fost in capul arbitrilor .
    La Kuti clar nu au fost 3 secunde dar sa nu uitam ca acel contraatac a venit in urma unui fault clar al lui Zigeranovic pe aruncarea lui Hardy nesanctionat de arbitrii.
    A fost fault si dupa aruncarea de 3 a lui Dykes (acolo trebuia fault pt Cluj dar erau probabil doua daca erau in bonus oaspetii.)
    La actiunea in care un jucator clujean era cazut in afara terenului, da e discutabil, initial a fost un contraatac si nu au oprit jocul (normal as zice eu) ulterior vreo doua secunde s-a mai calmat si puteau intrerupe sau nu dupa ce nu au facut-o de la inceput. Aici probabil ca inclin cumva 65 % spre intreruperea jocului .
    Totusi aici fazele sunt privite doar din perspectiva clujului, cu siguranta se pot apuca si sibienii sa faca filmulete din meciurile de la cluj.
    Am fost ajutati ? Probabil, dar si ei au fost acasa.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      ajutor
      Da, am vazut si arbitrajul de la Cluj, dar din sala - probabil la TV e diferit si mai vezi si o reluare.\
      Si la Cluj au fost situatii fluierate aiurea de ambele parti - cos Dykes, dat de 3 dar cu un picior calcase bine - de ex.
      tot la Cluj a fost si o faza ... ciudata - s-au dat pasi pe repunere din aut (la Pasalic) - din putinul regulament pe care il stiu nu cunosc aceasta posibilitate!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m27 :

    Mai calm putin
    Eu nu consider că arbitrii au tras cu Sibiul, la fel cum nu cred că au tras altădată cu U. Au gresit pt ca pur si simplu atat pot. Nu cred ca cineva (arbitrii, conducatori, jucatori) isi mai permite sa faca aranjamente. Suntem toti subiectivi, ce depaseste nivelul acesta este teoria conspiratiei. Au castigat pt ca pe final ei au marcat iar ai nostrii nu. Cu sau fara greseli de arbitraj meciul trebuia castigat. Pronosticul meu, fără a vrea să fiu arogant sau să creez dispute, este ca în seara asta se încheie seria. Motivele ar fi experienta, valoarea si numărul jucătorilor, chiar și antrenorul la momentul actual al carierei. Desi imi place Fleseriu pt faptul că joacă dinamic si pe moral, cred că azi e nevoie de multă tactica. Ce nu îmi place la el este zâmbetul acela ironic de om nedreptățit pe care îl aruncă spre tribuna la aproape orice decizie împotriva echipei lui. Dar cu timpul probabil că va renunța la copilăria asta. A castigat si suportul spectatorilor așa că anul viitor va fi mai liniștit.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Gasca.
    Gasca de la U BT seamana tot mai mult cu o mare famiglie. Cum poti sa fi asa de nesimitit sa vii sa faci presiune pe arbitrii intr-un sala care a tratat intotdeauna Clujul cu respect. Explicatia e simpla : inca un an fara titlu la cel mai mare buget din liga. Aveam alte asteptari de la Cluj dar se pare ca domnulPopescu nu-si uita originile.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da....intotdeauna cu respect, cum am mai zis-o memoria e scurta. Foarte mult respect a fost si cand s-a aruncat cu bani marunti in banca de rezerve a Clujului...atata respect nu se exista. Nu ca nu s-ar fi intamplat si in sens invers lucruri de oameni idioti(gen batutul cu steaguri cand se intra la vestiare si alte rahaturi de la galerie citire), dar sa te lauzi asa mi se pare ridicol.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Mot betiv.
      Ar tb sa te bucuri. Ai si tu o bani de-o tuica

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Din ciclu sibieni, ciobani si ce alte apelative mai erau pe forumuri prin 2005...
      Tuica poate bei tu, eu daca tot beau, beau palinca ca sa stim ca ce si cum si cand bem...si la asta nu trebe bani, ca poame sint, cazan este, oameni sunt. Da poate dai si tu o bere ca n-am marunt...daca te-ai prins:)

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Mot betiv
      Da, ciobanii sibieni si brasoveni vor tinut in brate toata istoria ca voi erati niste prapaditi jalnici doar acuma va-ti cam luat-o in cap, aveti fumuri in cap de capitala, dar va scoatem noi fumurile...

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    tipic..
    ..galerie de fotbal-atitudine de fotbal(JIJI)-pune presiune pe fluieraci(Marcelllll Tenteeer) ca poate ma mai scot inca o data si-i prostesc!!

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    @free62
    Nu ai cu cine, omule. Sunt niste ipocriti. O dau inainte ca au fost batuti copii si femei la Cluj, dar nici unul nu il vede pe agitatorul bronzat din fata lor care a injurat si scuipat ce a prins prin H. Demian. Nici unul nu a scos sunete de maimuta la aruncarile lui Dykes. Nici unul nu vede ca nu e in regula sa ataci 5 contra 4 si sa dai cos. In schimb isi plang de mila cum prind ocazia. Sunt curios pe cine vor arata cu degetul cand vor iesi din playoff. Ma repet: am avut respect pentru ei, dar acum mi-e scarba...

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu arifliv:

      Si mie
      Adica si noua ne e scarba de voi...si mai termina cu agitatorul bronzat ca omu ala are pasiune in sufletul lui mai mare decat o are orice tatuat pana n gat de la voi.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      cj
      Daca pasiunea lui ii de a injura, atunci sunt de acord cu tine:)

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu csv:

      TDM
      esti f.f.frustrat....cred ca din copilarie ti se trage.
      Bine`nteles ca recunoastem greselile acestea evidente...au fost doar astea in 3meciuri ?
      chestia cu "sunete de maimuta la aruncarile lui Dykes" sunt intradevar deranjante in linistea din sala H.D ....te mai uiti putin in euroliga...in sali din Serbia, Turcia, Grecia,..?e o liniste deplina la aruncari
      Iar chestia 5 contra 4 asta CLAR nu se face....DAR OARE nu mai poti acuza pe cineva?....cred ca Gutoaia poate sa-ti explice ce si-a auzit el de la staf...s-a ridicat bine merci....nici asta nu se face ...dace e sa vedem si barna din ochiul nostru

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    2
    Tine ti pliscu pana sambata ca ne vedem la cluj.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      cj
      La chios?:)

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu csv :

    U - CSU
    acesta este derby`ul ! ar trebui sa apara un termen in plus care sa pozitioneze exact locul acestui extraordinar "duel"
    Diferenta mare acum intre pers.de decizie ale acestor doua cluburi
    U`istii au lansat o fumigena ...sa se poata scuza la o adica sau si mai grav, incearca sa castige cu mizerii....deh, inteleg si asta cand ai de tras linia dupa un asemenea buget
    De fiecare data cand a pierdut csu, D.F si-a felicitat jucatorii ca au dat totul, a felicitat echipa adversa sau a recunoscut ca au facut un joc cu care nu meritau sa castige.
    Ce face DE FIECARE DATA M.T ......asa e,fumigene, sa "iasa nevazut" de fiecare data.
    Asta e derbyul TOTAL: meci decisiv, prelungiri, cos in ultima secunda, titluri, arbitrii, fani @ galerii, etc...
    toate astea au construit derby`ul din aceste intalniri
    Despre galerii ( scuze domnului ca o galerie nu lasa pe alta sa faca playback dupa difuzoare )
    in ultimii ani echipa U ajuta sala/galeria si nu invers cum ar fi normal....ei se trezesc cand echipa trage tare si revine in meci , cand sunt la o posesie , doua, canta 2min si fara difuzoare....din pacate DOAR atunci ....sau cand vine CSU
    Despre arbitrii...cine se plange e slab. E absolut normal sa fie discutii, sunt contacte nu e tenis de camp.
    Mereu ( vezi istoria cu Asehotii ) cei ce s-au plans sau au facut selectii de faze si filmari de genul asta au obtinut NIMIC

    Sa castige CSU !!! ....atentie free62 nu am zis cei mai buni :)...meritam multi de aici un decisiv :)

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    Free62
    Free62, te stiu om serios si cu principii. Chiar nu cred ca trebuie sa raspunzi prostiilor unor copii. Arifliv si tarb, acesta nu este vocabular de BASCHET. Daca aveti chef de cearta si jigniri, va invit sa cautati un site de fotbal. Aici se discuta despre BASCHET.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pai vad ca aproximativ toata lumea ma ia la misto ca protestez in urma unei faze care mie mi se pare absolut incredibila si nu e la locul ei indiferent de dorinta de a castiga sau orice altceva. Eu nu protestez la arbitraje, nu stau sa tot evoc greseli din trecut, m-am legat de o singrua faza care trebuie lamurita si nu trebuie sa se mai repete. Vad ca fanii sibiului se plang de arbitraje mai tare decat pe vremea asesoftului, ceea ce ma nedumireste complet, poate nu mai vad eu bn ce se joaca in Cluj.

      @csv...Pai sa castige cine merita, eu nu am treaba...important e sa se joace baschet, 5 la 5 daca se poate si cu mult bunt simt. Ca daca toata lumea explodeaza la fiecare rahat, ala nu e baschet.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu csv :

    5 contra 5
    free62 chestia 5 contra 4 asta CLAR nu se face....DAR OARE nu mai poti acuza pe cineva?....cred ca Gutoaia poate sa-ti explice ce si-a auzit el de la staf...s-a ridicat bine merci(prostu) si revine in pas grabit la TO....nici asta nu se face ...daca e sa vedem si barna din ochiul nostru
    ..arbitrii nu au datoria sa regrupeze echipele

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Ca e Gutoaia foarte "inteligent' stiam deja si nu ma mira ce spui. SUnt de acord cu asta ca si el a facut o prostie, dar totusi ramane chestia aia care "nu se face" cum ziceai si tu. probabil ca daca se astepta un pic se ridica si magaru si nu mai aveam discutiile astea. Crede-ma la fel as reactiona si daca astia de la U ar face asa ceva. Asa cum recunosc si azi ca in tur la victoria aia ne-au ajutat arbitrii, la meciurile din playoff nu am poate lamuri nici mama lui Fleseriu ca s-a intamplat asa ceva

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919 :

    RESPECT MAXIM SIBIU!
    nu va mai certati cu burghezii astia care au flotant pe Cluj si incurajeaza sibiul. Dpdv. al jocului ne-au dominat copios si doar arbitrajul si ghinionul a facut ca sa nu se califice csu....de galerie ce sa mai vorbesc: baronii din capitala culturala cu pipa in coltul gurii, cei are raspund doar la apelative "Sir" au dominat atmosfera, nu sunt sponzorizati(vezi deplasare cost 10 lei si coregrafie cu panza din materiale de pijama si trenning ANDU) , si bineinteles au fost maltratati de hooliganii,betivii si drogatii din Cluj(cei care ii angajeaza/le ofera locuri in banciile scolilor si ii mai lasa si in chirii)

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu DonJuan:

      1919
      Aveam unele dubii ca esti bolnav la bibilica insa acum mi le-ai risipit. Esti irecuperabil...nu mai citit can can si libertatea , o sa ramai la acelasi nivel de minerit.

      cu 8 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1919 :

    Don.Juan
    Multumesc , nu ma mai lauda...

    cu 8 ani în urmă (28.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!