Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO INEDIT. Branko Cuic a lăsat baschetul pentru handbal!

Adrian Cojocaru; video: Analog TV

Adrian Cojocaru; video: Analog TV
01.11.2011

Sârbul s-a putea reprofila oricând şi să treacă de la coş... la poartă

Branko Cuic demonstrează încă o dată că este un jucător aparte. Sârbul are sportul în sânge, iar de când a venit la Timişoara a căpătat un nou obiecei. Profitând de faptul că antrenamentul echipei BC Timişoara e precedat de cel al formaţiei de handbal HCM Poli, Cuic se bagă mereu peste handbalişti şi joacă de la egal la egal cu aceştia. Urmărit de pe margine de antrenorul Nedeljko Vuckovic, cu care e bun prieten, cei doi fiind ambii din Zrenjanin, "Cuia" nu ezită să arunce la poartă, să pivoteze sau să ia jocul în serios alături de noii săi colegi de echipă. Bineînţeles, totul sub formă de glumă.

Marţi, l-a provocat pe secundul său de la baschet, Milorad Perovic la o sesiune de şuturi la poartă. În cele din urmă, Cuic a reuşit să marcheze de trei ori, a nimeri o dată bară, iar Perovic a reuşit să apere un şut.

Antrenorul handbaliştilor a vorbit despre calităţile de... handbalist ale lui Branko Cuic.

El ajunge tot timpul mai devreme la sală. Baschetbaliştii au antrenament după noi şi dacă trebuie să mă ajute, o face. El a jucat handbal în Serbia când era mic şi de acolo ştie să joace. 

Chiar dacă Cuic e un "Gaţu" sub acoperire, antrenorul handbaliştilor îi dă un sfat.

Mai bine rămâne la baschet şi face echipă de locul 1 acolo!

sursa video: Analog TV Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!