Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Meciuri demostrative între SCM U Craiova și elevii de licee

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.01.2013

Conform Gazeta de Sud, acestă acțiune este prima printr-o serie ca va cuprinde meciuri demostrative săptămânale contra Liceului ”Ştefan Odobleja», Colegiului Naţional ”Carol I” și Colegiul Naţional ”Elena Cuza”.

Mulţi dintre elevii de la «Buzeşti» au fost la meciurile noastre, deja s-a creat o emulaţie. De fapt, pe asta ne şi bazam când am reluat aceste meciuri. Săptămâna viitoare vom fi la Liceul «Ştefan Odobleja», peste două săptămâni la Colegiul Naţional «Carol I», după care urmează Colegiul Naţional «Elena Cuza». Vrem să facem un periplu în toate liceele care au o tradiţie în baschet, a spus Marius Toma, managerul SCM Craiova conform sursei citate.

Ionuț Drăgușin, pivotul titular al Craiovei, s-a arătat încântat de acțiunea pusă la cale de clubul la care evoluează și așteaptă cât mai multți elevi în Sala Polivalentă.

Îmi place mult acest gen de acţiuni. Mi se pare minunat să joc cu cei mai mici decât noi. Cu cât baschetul este mai aproape de copii, cu atât vor veni în număr tot mai mare la meciurile echipei. Am fost primiţi cu simpatie şi căldură şi acum îi chemăm pe ei la sală să ne încurajeze, a declarat jucătorul pentru Gazeta de Sud.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!