Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Mike St. John: "Am auzit lucruri bune despre campionatul din România"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.08.2012

Mike St. John, unul dintre jucătorii aduși la Gaz Metan Mediaș în această vară, a vorbit despre noua sa echipă și competiția în care va evolua pentru prima dată în carieră:

Video: Nova TV Mediaș

St. John are 28 de ani, măsoară 2.08 metri și evoluează pe pozițiile 4-5. El sosește din Danemarca, de la Horsens IC, acolo unde a petrecut ultimii doi ani. În sezonul 2011/12 a bifat 34 prezențe în prima ligă daneză având medii de 12.3 puncte, 10.2 recuperări, 2.7 pase decisive și 1.1 intercepții în 31.5 minute de joc. El a mai jucat la Gornik, în Polonia. La nivel universitar Michael a jucat pentru La Salle, între 2003 și 2007.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!