Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Optimism în tabăra lui Gaz Metan înaintea dublei cu Ural Ekaterinburg

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.08.2012

Antrenorul Marcel Țenter împreună cu două dintre noutățile echipei Gaz Metan Mediaș la nivelul lotului de jucători, Mike St. John și Paul Graham, cred în șansa echipei ardelene pe care o vor reprezenta în turul preliminar al FIBA EuroChallenge, împotriva rușilor de la Ural Ekaterinburg, câștigătoarea Superligii Rusiei (a doua ligă ca valoare în baschetul masculin din această țară):

Video: Nova TV Mediaș

De notat faptul că Gaz Metan, prima echipă românească angrenată în cupele europene în sezonul 2012/13, este totodată și formația cu cei mai mulți jucători convocați la lotul național. Este vorba despre Adrian Guțoaia, Andrei Mandache și Titus Nicoară.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Unde?
    "Gaz Metan va juca primul meci pe teren propriu ..... " Dar unde? Până la urmă în Sibiu sau în Târgu Mureş?

    cu 11 ani în urmă (07.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!