Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Reuşita decisivă a lui Tyler Morris

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.06.2011

Marţi seară U Mobitelco Cluj-Napoca şi-a adjudecat cel de al patrulea titlul din istorie învingând în meciul 6 al Finalei Diviziei A masculine de baschet, pe campionii ultimelor şapte ediţii de campionat CSU Ploieşti, scor 64-61. Ultima achiziţie a conducerii clujene s-a dovedit a fi una extrem de bună, practic americanul Tyler Morris a adus titlul de campioană în oraşul de pe malul Someşului graţie aruncării marcate, din propriu teren, în ultima secundă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Pitagora :

    Superrrrrrr!
    Morrrrrrrrris! Mi-a stat inima în loc în ultimele secunde! În sfârşit norocul a fost şi de partea noastră! Era prea de tot să pierdem, în condiţiile în care am condus tot meciul, niciodată n-au condus hoţii nici măcar cu un punct! U CLUJ-NAPOCA, U CLUJ-NAPOCA, U CLUJ-NAPOCA ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
    Am spart buboiul!

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!