Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Rezumatul partidei dintre Steaua CSM EximBank și Energia Târgu Jiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.11.2014

6 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    greseli in ambele directii
    Am urmarit de trei ori rezumatul si am vazut cel putin patru greseli ale arbitrilor pro Steaua:fault la blocajul defensiv al lui Watson la Aktas (ar fi fost al treilea,Grigoras fiind la trei metri de faza), agatare de inel a aceluiasi Watson inainte ca lay-up-ul lui Paul sa intre in cos (cosul nu tebuia acordat), impingere pe recupeare a lui Nicoara la Milosevic urmata de cos,fault al lui Everett la patrunderea si reusita spectaculoasa a lui Giordan Watson din repriza a doua.In plus imi par cel puitin dubioase acordarea de cos si fault la ultimele reusite ale lui Watson,dar acolo nu sunt clare fazele. Evident ca sunt subiectiv si patimas,dar il invit pe Gabitzu sau pe oricine altcineva,sa imi indice patru greseli pro Energia in rezumatul de cateva minute. Repet,eu am vazut meciul din sala si s-ar putea sa ma insel.

    cu 9 ani în urmă (30.11.2014) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    :)
    Sa spui ca ati fost furati de arbitrii pe baza unui filmulet de 4 minute in care sunt doar fazele spectaculoase este putin cam tras de par nu crezi?
    Mai ales un filmulet care este filmat dintr-un singur unghi in care nu se pot analiza corect fazele de joc si nu sunt complete...

    cu 9 ani în urmă (30.11.2014)
    • YMCA alin67:

      arbitraj
      As vrea sa precizezi unde am afirmat eu ca am fost furati de arbitri. Comentariul meu a fost un raspuns pentru cineva care sustine ca au fost greseli in ambele directii. Daca au fost patru intr-un filmulet fie el si de patru minute,ar trebui sa fie cateva si invers,nu?Indiferent de unghiul de filmare. Te astepti atunci cand porti un "dialog",in limitele bunului simt fireste,sa poti argumenta ceea ce scrii nu doar sa "bagi batul prin gard".Altfel nu mai vad rostul sa postam pe aici.

      cu 9 ani în urmă (01.12.2014)
    Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    :)
    Doamne fereste nu ai spus ca ati fost furati de arbitrii. Nici macar in timpul meciului nu ati cantat de 5 ori Hotii Hotii!
    Doar incercai sa demonstrezi ca sunt greseli ale arbitrilor de o singura parte pe un filmulet pe care pur si simplu nu se poate face o analiza corecta. Asa poate face si cineva un filmulet cu cateva decizii indoielnice ale arbitrilor si de cealalta parte si am zice si noi ca suntem furati...
    Pana si in filmuletele cu faze spectaculoase in NBA sunt greseli ale arbitrilor:) Asta nu inseamna ca a fost furata vreo echipa:)

    cu 9 ani în urmă (01.12.2014)
    • CS Energia Târgu Jiu abu:

      :)
      Uita-te atent la ultima faza din rezumat (aruncare Barac la 85-82) si spunem cum poti cataloga interventia lui T. Watson la Troupe (nr. 5). Faza nu este cuprinsa in enumerarea lui alin67.

      cu 9 ani în urmă (01.12.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    are dreptate
    Chiar daca Steaua are echipa foarte buna si a meritat victoriile nu pot sa nu remarc ca se greseste destul de mult in favoarea ei. (eu nu pot nici acum sa inteleg cum poti sa acorzi unei echipe atac de 14 secunde dupa o recuperare defensiva). Spun ca se greseste pt ca nu vreau sa cred altceva.

    cu 9 ani în urmă (01.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!