Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Slam Dunk-ul lui Calvin Watson

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.04.2012

Spre finalul sfertului 3 al partidei de miercuri seară, dintre BC Mureş Târgu Mureş şi BC Timişoara, Calvin Watson a interceptat o tentativă de pasă a lui Siriscevic şi a pornit pe contra-atac finalizând cu un slam dunk de zile mari. Vă oferim, în cele ce urmează, cea mai spectaculoasă fază a partidei dintre Mureş şi Timişoara.

Sursă video: Digi Sport

7 comentarii la aceasta stire:
  • louisdarby13 :

    ???
    !?!?!?!?!?!?!?!?!

    cu 12 ani în urmă (05.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    ????
    As spune ca executia este cu adevarat banala.... am putea lauda interceptia .... dar sa spui ca Slam dunk-ul asta ii monumental ii mult prea departe de realitate!

    cu 12 ani în urmă (05.04.2012) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    lol
    dar de ce ti-e ciuda? ca nu ajuns dunkul sportivului tau preferat pe site?

    cu 12 ani în urmă (05.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    banalitate
    @hell, din astea dai in curtea gradinitei, nu? nu stiu cum de nu i-o fi fost rusine cu slam-ul asta atat de simplu.

    cu 12 ani în urmă (05.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @tiger&popescu
    Traim intr-un univers extrem de limitata, un univers extrem de ingust si fara perspectiva un univers in care ne este interzis sa nu ne placa ceva, interzis prin prisma invidiei! lol.... Din pacate mi se falfaie ca nu sunt dunk-urile lui KD sau DL pe aici..... Pur si simplu asta este un dunk banal, un dunk accesibil si lui Santa sa nu zic afonul de Phil Jones asa ca.... mai multa lumina si univers mai larg..... a critica ceva nu inseamna a fi invidios si libertatea de opinie iti da dreptul sa scri ceva ce iti displace! asa ca voi doi, din titlu mai usor cu grozaviile ca nu va ajuta si nici nu va scoate in eviddenta!

    P.S. Daca nu ma insel cel mai frumos dunk care l-am vazut anul acesta este a lui Jason Forte si cel mai frumos a unui roman a fost a lui Gutoaie ( chiar daca a faultat pentru el) si asta ii tot parerea mea, va dati seama!!!!

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    @hell
    slam dunk de zile mari. Vă oferim, în cele ce urmează, cea mai spectaculoasă fază a partidei dintre Mureş şi Timişoara. - nu a zis nimeni ca "ii" monumental. a fost faza partidei, incearca NBA!
    Inainte sa incerci exprimari elevate, ai libertatea de a consulta o carte de gramatica de cls a 5-a:). ps. universul unora se pare ca e mai ingust decat al altora, daca ma intelegi. pps. poate dp gramatica, mai reusesti sa inveti si alte stereotipii la fel de plictisitoare si penibile. am incredere in tine!

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde
  • Costin :

    @hell&popescusorin
    Va rog sa comentati la subiect si sa nu va jigniti....Multumesc!

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!