Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Tudor Costescu: ”Sunt extrem de supărat pe jucătorii noştri”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.12.2011

BCM Pitești a pierdut în cursul zilei de ieri in fața celor de la Energia Rovinari la capătul unui meci în care formația piteșteană a condus în majoritatea timpului. Eșecul de seara trecută este un al doilea consecutiv înregistrat de formația argeșeană care, după spusele tehnicianului român, Tudor Costescu, în cadrul conferinței de presă în urma partide, este din ce în ce mai departe de play-off.

De asemenea, în declarația video postată pe pagina oficială de facebook a echipei piteștene, antrenorul echipei argeșene a specificat faptul că unul din factorii ce au condus la acest eșec, a fost procentajul slab înregsitrat la linia de pedeaspă.

 

BCM Pitești ocupă locul 10 în clasamentul oficial cu un bilanț negativ de 5 victorii și 8 înfrângeri.

1 comentariu la aceasta stire:
  • bobi :

    pacat de public
    nu stiu ce se intampla,dar aceiasi jucatori ,cu doua exceptii, anul trecut au jucat mult mai bine.cele doua transferuri (kinloch si popovic) sunt bune,dar poate ca mai trebuie facute si altele.suntem in continuare alaturi de voi.Hai BCMU!Capul sus si multa bafta in continuare.

    cu 12 ani în urmă (12.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!