Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Ultima fază din confruntarea CSM Oradea - Energia Rovinari

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2012

Miercuri seară a avut loc o confruntare atractivă între CSM Oradea şi Energia Rovinari. Partida restantă din cadrul etapei a 25-a s-a încheiat cu vicotria la limită a gazdelor, scor 79-76. După fluierul de final gorjenii au contestat ultima decizie a arbitrilor de a nu acorda fault la Nemanja Maric, cu aproximativ 4 secunde rămase pe tabelă, la scorul de 77-76.

Pe site-ul digisport.ro a fost publicat un rezumat al meciului în care este prezentată şi ultima fază a jocului (secunda 36). Deşi calitatea video-ului este slabă, se vede cum gorjenii(Darby, Kabengele şi Troupe) încearcă să-l faulteze pe Nemanja Maric şi chiar dacă nu o fac într-un mod determinant, pun mână pe el, iar arbitrul responsabil cu acea zonă, Bukureşti Laszlo, nu fluieră fault. 

Conform regulamentului, în ultimele 2 minute arbitri sunt obligaţi să fluiere absolut tot, fiecare contact. Trebuie subliniat că o fază similară s-a petrecut în confruntarea dintre CSU Sibiu şi CSU Ploieşti când Cătălin Burlacu a încercat să stopeze contra-atacul sibienilor printr-un fault care nu a fost fluierat de Anica, iar urmarea o ştiţi cu toţii.

Video: digisport.ro
Foto: Anca Cheregi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!