Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Viorel Mocanu: „Apărarea a făcut diferența în meciul cu Craiova”

Ioana Ardereanu, Foto: Alin Peptan

Ioana Ardereanu, Foto: Alin Peptan
06.03.2011

După derby-ul Olteniei disputat de echipa Energiei Rovinari, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Craiova, Viorel Mocanu a declarat pentru totalbaschet.ro că apărarea bună la pivoții adeverși din partea a doua a meciului a reușit să îi distanțeze pe final, aducându-le victoria.

A fost un meci într-adevăr dificil. Totul a depins de noi. Deși am inceput bine jocul, ne-am relaxat pe parcurs, am comis și câteva greșeli dar sfertul trei și patru cred că am reușit să le controlăm. Am știut să ne creem un avantaj astfel încât finalul de meci să nu constituie vreo 
surpriză neplăcută. Revenirea noastră a depins în principal de apărare. Dacă în primul sfert defensiva a mers bine, în sfertul doi aceasta a mers chiar prost.
În repriza a doua a început Troupe să înscrie chiar dacă în primele două sferturi nu a făcut-o. Un meci are însă 40 de minute, important este să înscri când trebuie. Cred că prin apărarea bună la pivoții lor am reușit să ne distanțăm. Ca în orice meci, sper ca și în cel cu Oradea să câștigăm și să ne continuăm seria bună de victorii. În fond, niciun meci nu seamană cu altul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!